dijous, 31 de maig del 2012

Dia Prat, part 4: La fita del Prat, En un tuit

Ho anunciava ahir a Twitter. Avui és el #diaPrat a tercera.cat. Totes les actualitzacions d'aquest dijous estan dedicades exclusivament a l'equip ascendit a Segona Divisió B, el campió del grup V de Tercera. És un homenatge merescut, i alhora un dolç comiat a l'equip de tercera.cat. L'any que ve seran de bronze.


Podeu llegir aquí la Part 1: Balanç d'un any històric, de José David Muñoz
Podeu llegir aquí la Part 2: Celebracions a la Vila, recull fotogràfic
Podeu llegir aquí la Part 3: Anàlisi tàctic, de Fermín Suárez

Va ser un èxit, va agradar i és un plaer repetir la secció per a les ocasions especials, introduint variacions. Fins ara les tres edicions de la secció En un tuit que he fet a tercera.cat s'han caracteritzat per captar respostes de jugadors, en un tuit, a preguntes que jo els llençava mitjançant mencions a Twitter. En aquest cas és una mica diferent.

He recopilat alguns dels molts tuits que es van publicar entre diumenge i dilluns felicitant l'AE Prat per la fita de l'ascens. Penjo aquí els més significatius. Vagi per endavant que, per motius de temps, espai, i salut, no puc incloure tots els usuaris que vau piular parlant dels potablava. Disculpes per avançat.

En paral·lel a les mencions a la fita de 140 caràcters, destaco alguns dels enllaços que s'hi han publicat, entre ells els dels blogs amics i referents per a tercera.cat, com els de Cristian Garcia, Lluís Montaner o Sergi Vargas, que van assistir al partit i se'n van fer ressò als seus espais respectius.

Ells obren el foc.

La fita del Prat, als blogs del #futbolcat

La fita del Prat, en un tuit

El tuit detonant

Els tuits en primera persona

  

Els tuits d'alguns mitjans del #futbolcat








Els tuits d'informadors i seguidors del #futbolcat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada