dimarts, 8 de maig del 2012

Tertúlia a Radio Marca (07/05/2012)

El dilluns 7 de maig vaig ser als micròfons del Catalunya Futbol, programa diari que condueix Ricard Vicente (peça clau en l'entramat periodístic que segueix el futbol català). L'espai tracta, els dilluns, d'analitzar la jornada a Segona B, Tercera i Primera Catalana, amb convidats que segueixen les categories, des del punt de vista que sigui.

En aquest cas, vaig compartir tertúlia amb Antoni Teixidó, entrenador de la UE Rapitenca, líder del grup 2 de Primera Catalana, i que serà nou equip de Tercera si derrota diumenge que ve al cuer, l'Olesa.

La tertúlia es va dividir en tres parts, una per categoria. Aquest és el tram dedicat a Tercera, en què vam parlar de la lluita pel play-off, per eludir el descens, i de la situació d'equips dels quals s'esperava més, com Terrassa o Europa. A més, Teixidó explicava una interessant vivència personal: la seva relació amb el tècnic del Manlleu, Francesc Cargol:


Tot seguit, la conversa en què tractem la Segona B i la Primera Catalana. En aquesta última, analitzant aquells equips que, com molt probablement serà el cas de la Rapitenca, seran protagonistes de tercera.cat a partir d'unes setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada