divendres, 18 de maig del 2012

Prèvia de la jornada (anada 1a ronda play-off)

Recordeu que podeu llegir les impressions de 16 jugadors dels quatre equips implicats en play-off a l'entrada En un tuit, especial play-off, publicada divendres al matí.


Vam passar les setmanes decisives de la lliga, es van decidir les places importants, i ara, quatre equips es mantenen en lluita per a un objectiu majúscul, l'ascens a la Segona Divisió B.

L'any passat ho van assolir dos equips, el Llagostera (campió) i el Reus (quart classificat). La Pobla Mafumet va marxar a casa eliminada als despatxos, havent guanyat l'únic partit disputat, i el Muntanyesa va caure contra el Sestao a l'última part de l'últim partit, en una gesta que ha de ser recordada i honorada pels seguidors del nostre futbol.

La història ara, lògicament, és una altra. Repeteix un equip, la Pobla Mafumet, amb il·lusió, sense tenir en compte els factors extraesportius que poden fer oblidar l'objectiu sense lluitar a la gespa. Tenim un campió, el Prat, que té la opció, guanyada després de les 38 jornades, de pujar de categoria diumenge vinent, dia 27, si supera l'Atlético Sanluqueño; i dos equips més, Espanyol B i Manlleu, que inicien el llarg camí de les tres rondes, amb la satisfacció dels mèrits assolits fins ara i, per què amagar-ho, les ganes de tancar un any de la millor manera.

Aquests són els horaris de l'anada de la 1a ronda de play-off:

DISSABTE, 19 DE MAIG
18h Pobla Mafumet-Laredo

DIUMENGE, 20 DE MAIG
17h Manlleu-Las Palmas Atlético
18h Pontevedra-Espanyol B
20h Atlético Sanluqueño-Prat


El campió del grup V viatja fins a Sanlúcar de Barrameda (Cadis), per enfrontar-se al seu homònim, el vencedor del grup X, l'Atlético Sanluqueño. Obligat, com els altres tres catalans a canviar el xip, a passar de pensar en els tres punts per orientar els esforços a superar 180 minuts, el Prat espera sortir del primer assalt exhibint la principal qualitat que li hem vist al grup català: la solvència lluny del Sagnier, gràcies a l'ordre tàctic que té el seu màxim referent en la defensa. Només dos camps (el Nou Sardenya, al setembre, i el Municipal de Manlleu, el gener) han vist caure els d'Agustín Vacas aquesta temporada. Per tant, el principal objectiu és seguir com fins ara i deixar l'eliminatòria per a ser resolta al partit de tornada.

Seguiment:
  • Els companys d'El Prat Ràdio, encarregats del programa El Prat Esports, viatjaran fins a Sanlúcar per explicar per antena (91.6 FM) com transcorre aquest partit d'anada, en un horari atípic (diumenge a les 20 hores). Els companys d'esports, amb Fermín Suárez i José David Muñoz, cap d'esports, viatjaran amb l'equip a Andalusia. Dissabte tarda es connectarà amb ells per conèixer l'arribada de l'equip, l'entrenament de la tarda dels potablava i l'ambient que es viu a l'expedició. Diumenge, des de les 18 hores es connectarà amb els companys pratencs, amb la prèvia i l'ambient que envolti el partit. A les 19 hores, la connexió s'alternarà amb les evolucions del partit del CB Prat (bàsquet, play-off d'ascens a Leb Or) i a partir de les 20 hores serà el torn del partit. Els companys d'El Prat Esports lideraran també les connexions que faci COMRàdio amb el partit.
  • Si voleu seguir al partit des del Prat, hi ha una convocatòria feta al Bar del Parc Nou, on s'ha habilitat megafonia per seguir-lo i un punt de trobada per a l'afició pratenca.
    Segurament, El Prat Ràdio farà connexions amb el local per veure com se segueix el partit des de la distància.
  • Dilluns al vespre, l'edició d'El Prat Esports resumirà el més destacat del partit, amb protagonistes, reaccions i anàlisi.
  • Es podrà escoltar, també, per internet, al lloc web de l'emissora. A més, tindreu seguiment per Twitter, via, òbviament, @ElPratEsports.


Obrirà el foc dels play-off de la nostra categoria la Pobla Mafumet, que rep un equip càntabre, el Laredo. Com explica el porter Sergio López a En un tuit, l'equip ha analitzat tant com ha pogut un rival que encaixa més gols que la Pobla però que n'ha fet uns quants més, i que es va disputar el liderat del grup amb el campió, el Noja. Per al partit, el club tarragoní ha dissenyat un cartell que, sota el títol 'Cap amunt, sempre amunt, Pobla!' serveix per donar ànims als homes de Kiko Ramirez de car al primer assalt. Els tarragonins buscaran un resultat positiu per viatjar a Cantàbria amb confiança per poder avançar a la segona ronda.

Víctor Oribe, Kiko Ramírez i Lluís Tatay (vicepresident), amb el cartell / CF Pobla Mafumet

Seguiment:
  • Els companys d'Ona SPS, plataforma de ràdio per internet, retransmetran el partit a través de la seva pàgina web.
  • A més, l'informador encarregat de fer-ho, Javi San Felipe, anirà informant de les evolucions del duel al seu compte de Twitter.
  • El partit serà emès diumenge, a les 15 hores, al programa 'XS Esports', de l'XTVL, que s'emet a les següents televisions locals.
  • És probable que tuitegi sobre el partit el compte de Twitter del club tarragoní, @CFPoblaMafumet.

Visita Pontevedra, una plaça complicada, si bé l'equip ha estat quart al grup 1, el grup gallec, l'Espanyol B. Els homes de Raúl Longhi, que viatja amb jugadors que descansaven el cap de setmana passat, bé per absència al primer equip (com Cristian Gómez), bé per descans (com ara Christian Alfonso), buscaran obtenir un bon resultat a Galícia per arribar amb opcions a la cita de la setmana que ve a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.El primer equip té un amistós divendres, per al qual han estat convocats tres homes del filial: Pau Senent, Marvin Zeegelaar i Moha Traoré. El club va conèixer ahir que Zou podria perdre's el partit de tornada, ja que ha estat convocat per la selecció olímpica marroquina, amb la qual participarà als Jocs de Londres, a un torneig amistós que s'inicia el dia 22 (veure notícia).

Seguiment:
  • El partit serà recollit al programa COM Esports Competició, diumenge a la tarda, juntament amb la resta de duels d'equips catalans immersos en play-off. A més, un cop finalitzats, COMRàdio recollirà les opinions dels protagonistes.
  • El Pontevedra-Espanyol B s'emetrà per la televisió gallega, que ha habilitat una pàgina web per seguir-lo via internet.


Amb canvi d'hora pel mig (s'havia de disputar a les 12 del migdia), el Manlleu es prepara per rebre al Municipal el Las Palmas Atlético. El filial canari, tercer del seu grup com els osonencs, arriba a Osona amb la voluntat d'obtenir un resultat positiu per a ells, de pronòstic incert, per intentar tenir més opcions a la tornada a les illes Canàries. L'equip encara la primera ronda com un premi a l'excel·lent any i a partir d'aquí no descarten res. Del bon any manlleuenc en parlava Dani Planagumà. El màxim golejador del grup V de Tercera és entrevistat per Enric Gil. Una conversa molt interessant, la podeu llegir en aquest enllaç.

Seguiment:
  • El partit serà emès per les càmeres d'El 9 TV.
  • Com amb tots els duels del Manlleu, caldrà seguir la transmissió dels companys de Ràdio Manlleu, amb Dionís Crusellas i Enric Gil al capdavant, amb David Osa o Guillem Moral als estudis.
  • El partit serà recollit al programa COM Esports Competició, diumenge a la tarda, juntament amb la resta de duels d'equips catalans immersos en play-off. A més, un cop finalitzats, COMRàdio recollirà les opinions dels protagonistes.
  • També el podeu escoltar, per ràdio per internet, via els companys d'Ona SPS, en aquesta web, en una transmissió que locutarà Raimon Roma.
  • A més, és de preveure que se n'informi a través de Twitter, als comptes d'Esports Ràdio Manlleu o de l'AEC Manlleu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada