dimecres, 9 de maig del 2012

La plantilla del Balaguer espera normalitzar els comptes

Avui és el dia. Els jugadors del Club de Futbol Balaguer esperen que els seus comptes corrents rebin la mensualitat que la junta directiva els va prometre després que la plantilla denúncies l'impagament d'una mensualitat i mitja als jugadors i tres mensualitats i mitja al cos tècnic.

La plantilla del CF Balaguer / Alex Gallardo
La plantilla del Balaguer anunciava, després d'una reunió extraordinària el mes de març (ho recollia al blog en aquesta notícia) que acceptaven reduir les mensualitats dels seus contractes, de deu (l'habitual en els contractes dels futbolistes) a vuit mensualitats i mitja. La raó, la difícil situació econòmica de l'entitat, segons sembla arrossegada de l'anterior junta directiva.

Llavors, al mes de març, la prioritat era mantenir la categoria, pel bé d'un club i una ciutat que, deien des de l'entitat, mereixien seguir a Tercera.
L'assemblea del març / Joan Bové - Segre.com

La permanència ha arribat, sense patiments, i mantenint l'equip com el que millor rendibilitza els gols marcats. Però la salvació matemàtica no arribava acompanyada de l'ingrés de les nòmines pendents.

La plantilla emetia divendres un comunicat (el podeu llegir aquí) en què denunciava els impagaments, i anunciava que si la situació no canviava en 48 hores, l'equip es plantaria i no jugaria contra el Masnou. Al final, la situació es reconduïa abans del duel, que es diosputava amb normalitat, finalitzant amb triomf per 2 a 0 dels de la Noguera.

Segons informava ahir, 8 de maig, el diari Segre, en un breu de la pàgina 26, avui és el dia en què els futbolistes cobraran una mensualitat i divendres, dia 11, el cos tècnic ingressarà tres mesos pendents: La resta, mitja mensualitat per a jugadors i entrenadors, s'ingressarà a finals d'aquest mes, segons l'acord a què van arribar directiva i plantilla. El capità i porter, Jaume Nogués, defensava en declaracions a aquest mitjà que havien jugat contra el Masnou "pel bé del club i l'entitat".

Fa balanç de la temporada qui ha estat un dels principals informadors del Balaguer per tercera.cat, el periodista Àlvar Llobet. Al seu espai Off the record, Llobet reflexiona sobre el difícil any balaguerí. El text, molt complet, parla del compromís dels jugadors, de les dificultats econòmiques, amb crítica constructiva als atuals dirigents, i dels dubtes de la continuïtat dels principals protagonistes, amb el tècnic Jordi Cortés al capdavant. Podeu llegir l'article en aquest enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada