dilluns, 25 de maig del 2015

Voteu l'#onze3div5!

La lliga regular s'ha acabat. Com hem fet sempre des del curs 2011/2012, primera temporada que vam seguir des de tercera.cat, us demanem que escolliu els jugadors que, segons el vostre parer, més han destacat aquesta temporada. Es manté obert el termini de les votacions per què vosaltres, els lectors del web, decidiu quin és l'onze ideal de la temporada 2014/2015.


El primer onze ideal escollit pels lectors de tercera.cat, el de la temporada 2011/2012

El termini de votacions s'obria el passat dilluns, 18 de maig, i s'allargarà un mes exacte, fins la nit del dijous, 18 de juny

Aprofitem per recordar les quatre normes bàsqiues de les votacions.

En primer lloc, i com hem fet els tres cursos anteriors, demanem el màxim de participació, que us animeu a fer les vostres propostes tots els que feu o heu seguit de prop la Tercera aquest curs. Crida als protagonistes (jugadors, entrenadors i cos tècnic, gent dels clubs), als aficionats dels 20 equips de Tercera i als que gaudeixen de la categoria sense tenir-hi un equip propi implicat, als periodistes i informadors que heu seguit el curs, a l'entorn dels protagonistes, que viu el dia a dia de la competició com si també hi participés... com en totes les altres etapes de la temporada, a tercera.cat tots sou benvinguts.


Ens caldrà:
 • Un onze format per futbolistes que hagin disputat la competició al grup català de Tercera
 • L'onze ha de seguir una formació (4-3-3, 4-5-1, 4-4-2, 3-5-2...) coherent. En principi, limitem les propostes a un màxim de 5 defenses (en un possible 5-4-1), un màxim de 5 migcampistes (com els que poden aparèixer en un 3-5-2) i un límit de 4 davanters (possible en un 3-3-4, entenent que algun dels davanters sobre el paper actuï de mitjapunta. És evident, però ho deixem escrit a les bases: l'onze ha de tenir un porter.
 • En les propostes podeu incloure un màxim de 3 jugadors d'un mateix equip, no més.
L'onze ideal de la temporada 2012/2013


Com es votarà?
Per votar, dues vies, pública, animant el debat a Twitter i als comentaris del web; o privada, per si voleu mantenir el vostre vot secret. Només en tindrem coneixement els tres membres de l'equip de tercera.cat, cap proposta es farà pública si no ho voleu. Les dues opcions:

 • Vot públic: Tuit fent servir l'etiqueta #onze3div5. Respecteu les normes citades anteriorment i aclariu cognoms si cal (per exemple, per aclarir els noms de pila -Javi, Alex, David...- que puguin conduir a confusió). Per poc que detectem incorreccions (més de 3 jugadors d'un equip o confusions) us ho comunicaríem. També podeu votar mitjançant un comentari a les entrades de la web.

 • Vot privat: Correu electrònic a info@tercera.cat (o contactant amb alguns dels membres de tercera.cat, si teniu la possibilitat). Al correu/missatge, però, heu de deixar clar qui sou (nom i cognoms), per a que totes les propostes siguin veraces.


L'alineació escollida pels lectors de tercera.cat la temporada passada

Podeu repassar els onzes de les temporades anteriors:

La idea de demanar el màxim de participació és aconseguir un resultat final prou fidel a allò que als protagonistes i seguidors del grup català de Tercera us ha agradat durant l'any. Tot i això, és obvi que un vot sempre és subjectiu i que per tant l'onze escollit no serà quelcom absolut o inamovible.

El termini de vot finalitzarà el proper dijous 18 de juny a les 23'59 hores.

Aneu proposant-nos el vostre #onze3div5!

Gràcies per seguir i participar de la iniciativa!

4 comentaris:

 1. Rafa Leva - Pastells - Cano - Alberto - Dot - Putxi - Javi Lara - Guzman - Nils - Rosillo

  ResponElimina
 2. Sergio - Alegre - Victor Duran - Cano - Dot - Valderas - Camacho - Padilla - Poves - J.Sanchez - Lozano

  ResponElimina
  Respostes
  1. Celebrem que animis amb força l'Europa, anònim, però el vot no és vàlid (per al nostre recompte) ja que, a més que no t'identifiques, poses més de 3 jugadors d'un mateix equip. Sort als 'play-off'!

   Elimina
 3. Alberto Varo, Ramon Maso, Pastor (Perelada), Enric Socias, Toni Cunill, Artur Godia, Pedro del Campo, Toni Perez, Jorge Sanchez, Cristino, Alex Poves

  ResponElimina