dilluns, 29 de maig del 2017

Peralada-Conquense en la segona eliminatòria de 'play-off'

De Madrid a Castella-La Manxa. El Peralada ja coneix el seu rival en la segona eliminatòria de la fase d'ascens a Segona B. Els de l'Alt Empordà jugaran l'anada a casa, contra un altre segon classificat.

El Peralada s'ha classificat per a les semifinals de la fase d'ascens a Segona B després de vèncer el Móstoles madrileny (0-1 i 2-0). Una fita històrica pels de l'Alt Empordà, que enguany participen per primer cop en el play-off.

Els d'Arnau Sala i Xavi Punsí són l'únic equip català amb vida en aquesta fase d'ascens i jugarà el duel de semifinals contra el Conquense castellanomanxec.

Anada: 3 o 4 de juny a Peralada
Tornada: 10 o 11 de juny a Conca


El rival. Quatre dades ràpides
Unión Balompédica Conquense
Segon classificat al grup 18, el grup castellanomanxec, amb 75 punts. Vuit rere el campió (Talavera de la Reina, ja ascendit) i vuit sobre el cinquè. És un club de Conca fundat l'any 1946, que no ha patit cap refundació. Ha jugat la majoria de les temporades a Tercera Divisió. El seu estadi és La Fuensanta amb capacitat per a 6.700 espectadors.

La temporada 1987/1988 va debutar a Segona B, on hi ha jugat fins a 16 temporades. La seva millor fita va ser el curs 2004/2005, en què va ser segon. A la promoció d'ascens va caure en l'última ronda contra el Real Madrid Castilla.

Últim precedent contra un equip #3div5
Va superar el Manlleu la temporada 2012/2013 en primera ronda
Manlleu 4t, Conquense 2n
Anada: 0-2 al Municipal de Manlleu (26 de maig)
Tornada: 1-1 a Conca, amb gol de Sergio Ginés (2 de juny)


Recordem que l'Olot ja ha aconseguit el seu ascens per la via ràpida, en l'eliminatòria de campions, després de superar l'Sporting B (0-1 | 1-1). Un ascens que ha donat la permanència al Castelldefels. Els altres dos catalans en competició, Terrassa i Vilafranca, van caure en primera ronda contra l'Ontinyent i l'Unión Adarve, respectivament. Una doble eliminació que envia la Montañesa a Primera Catalana i que manté el destí de La Jonquera lligat al possible ascens del Peralada


El sorteig complet
Aquests són tots els creuaments d'aquesta fase d'ascens a Segona Divisió B (anada 3 i 4 de juny, tornada 10 i 11 de juny):

Beasain - Cacereño
Peña Deportiva - Atlético Malagueño
Cristo Atlético - Alavés B
Castellón - Peña Sport
Laredo - Calahorra
Unionistas Salamanca - Olímpic de Xàtiva
Almería B - Sporting B
Alcobendas Sport - Gimnástica de Torrelavega
Jerez - La Hoya Lorca B
Écija - San Fernando
Arcos - Ontinyent
Villarrobledo - Náxara
Villa de Santa Brígida - Rápido de Bouzas
Tropezón - Astorga
Vitoria - Atlético Cirbonero
Unión Adarve - Tarazona
Peralada - Conquense
Antequera - Badajoz


Font: RFEF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada