dijous, 25 de juny del 2015

[ONZE IDEAL 14/15] Carlos Albarrán (AE Prat)

Un cop acabat el procés de votacions de l'onze ideal de la temporada 2014/2015, a partir de les propostes dels seguidors de tercera.cat, així com de bona part dels protagonistes de la categoria, presentem, un a un, els onze escollits, que en les properes setmanes tindran articles personalitzats.



El 12è jugador més proposat (recordem que el 7è, Toni Texeira, és el segon porter més proposat i no pot entrar a l'onze) és el lateral Carlos Albarrán, de l'AE Prat, que ha aparegut a més del 23% de les propostes.

Carlos Albarrán Sanz (15 de gener de 1994) arribava l'estiu passat al Prat, després de dos primers cursos al futbol amateur en plantilles de Segona B, les de l'Espanyol B i el Sant Andreu. El pas a Tercera arribava acompanyat de regularitat, i Albarrán sorprenia des del primer dia pel seu rendiment. Es convertia en un fix al lateral dret des de les primeres jornades, i tancava el curs amb 30 partits disputats i amb un gol marcat, el que servia al conjunt potablava per superar el Terrassa a l'antepenúltima jornada (1-0). Amb tot just 21 anys, Albarrán i el Prat s'han descobert l'un a l'altre. Potser per això ha estat un dels jugadors que han renovat amb el conjunt del Baix Llobregat, que inicia un nou cicle amb Pedro Dólera a la banqueta. El seu primer curs a Tercera li serveix per entrar a l'onze ideal, agafant el relleu de Joel Marín (Cornellà), que havia ocupat el lateral dret les dues últimes temporades. 

Carlos Albarrán és el primer nom d'un onze ideal que continuarem descobrint aquest dijous a tercera.cat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada