divendres, 19 de juny del 2015

Prèvia-Guia 3a eliminatòria 'play-off' (Anada)

La Pobla farà aquest cap de setmana el seu darrer desplaçament de la temporada. Un viatge llarg, per no perdre el costum en aquest play-off, que durà els homes de Posse fins a Andalusia. En joc, el caramel del curs: l'ascens a Segona Divisió B.
La Pobla s'ha guanyat el dret de jugar la tornada de la final a casa // CF Pobla de Mafumet
Aquests és l'horari de l'únic partit amb representació catalana en l'anada de la tercera eliminatòria de play-off:

DISSABTE, 20 DE JUNY

19'30h Gerena-Pobla de Mafumet

Gerena-Pobla de Mafumet
  • La Pobla de Mafumet tornarà a viatjar cap a Andalusia. Aquest cop, per enfrontar-se al Gerena. Els sevillans, com el San Fernando, van accedir al play-off des del grup desè (Andalusia Occidental)
  • El filial grana arriba al duel després d'una promoció pràcticament impecable, almenys en els duels a casa: dues victòries com a local (3 gols a favor, 0 en contra) i un empat i una derrota a domicili (cap gol a favor, 1 en contra).
  • Objectiu clar: aconseguir un bon resultat per decidir l'eliminatòria... i l'ascens, a casa. Per aconseguir-ho, els de Posse hauran de capgirar la seva tendència lluny de la Pobla durant la promoció d'ascens i, almenys, anotar.
  • Per empentar l'equip, el club tarragoní ha engegat una campanya per animar els aficionats a viatjar fins a Gerena. Per 40€ els seguidors que ho desitgin podran viatjar, veure el partit i allotjar-se una nit amb dret a dos àpats.
  • En una lliga amb 42 jornades, el Gerena va sumar 87 punts, que el van fer tercer. Va anotar 89 gols i en va encaixar 38. Unes dades que, sobre el paper, el fan una mica menys potent que el San Fernando, darrer rival de la pobla, també del grup 10.
  • Per arribar fins la final, els sevillans han derrotat l'Alcobendas (tercer) i el San Juan (segon)
  • Dilluns, després del sorteig, al web vam fer un petit apunt sobre el Gerena.
  • D'aquest partit també n'estarà pendent el Manlleu, que s'hi juga la permanència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada