dijous, 25 de juny del 2015

[ONZE IDEAL 14/15] Asier Eizaguirre (FC Ascó)

Un cop acabat el procés de votacions de l'onze ideal de la temporada 2014/2015, a partir de les propostes dels seguidors de tercera.cat, així com de bona part dels protagonistes de la categoria, presentem, un a un, els onze escollits, que en les properes setmanes tindran articles personalitzats.



L'11è jugador més proposat (recordem que el 7è, Toni Texeira, és el segon porter més proposat i no pot entrar a l'onze) és el davanter Asier Eizaguirre, del FC Ascó, que ha aparegut a més del 23% de les propostes.

Asier Eizaguirre Rosa (10 de juliol de 1981) arribava l'estiu passat a l'Ascó després de 12 anys consecutius jugant a Segona B (en 8 equips diferents, tres de catalans: Hospi, Lleida -UE i Esportiu- i Reus). Miguel Rubio el sumava a un projecte de Tercera amb fort pes de futbolistes que han tastat, i han adquirit experiència, a la categoria de bronze, i Eizaguirre responia donant allò que se li demanava. Gols (18 en total, 15 a la lliga i 3 al play-off) i una excel·lent associació amb els seus companys a la davantera, de Genís Soldevila a Albert Virgili, passant també per Sergi Galceran. Al final, unes xifres de molt de mèrit, malgrat que l'objectiu final col·lectiu es complia a mitges: l'Ascó era campió però queia al play-off d'ascens a Segona B. Asier ha tancat el curs amb 37 partits disputats (33 a la lliga, 4 al play-off) i 18 gols marcats, sent el segon futbolista de la categoria que més n'ha marcat. El seu futur s'ha de definir encara, ja que l'Ascó tot just ara inicia les comunicacions de novetats per al curs vinent a la categoria. 

Asier Eizaguirre és el segon nom d'un onze ideal que continuarem descobrint aquest dijous a tercera.cat. El primer era el de Carlos Albarrán (AE Prat).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada