dijous, 25 de juny del 2015

[ONZE IDEAL 14/15] Descobrim els escollits

Aquest dijous a tercera.cat donem a conèixer els onze integrants de l'onze ideal de la temporada 2014/2015 al grup català de Tercera, a partir de més d'un centenar de propostes que heu fet els seguidors del web, amb l'etiqueta #onze3div5, així com amb missatges al web o als seus responsables. Obrim un dia de reconeixement als que heu considerat els més destacats, fent algunes puntualitzacions.



Toni Texeira (27 de juliol de 1986) s'ha quedat a les portes de ser al seu segon onze ideal en dues temporades a Tercera des que convoquem l'elecció (va ser el porter de l'alineació el curs 2011/2012 i entre 2012 i 2014 ell i el Prat jugaven a Segona B). Si no és a l'onze ideal, per què el destaquem? Perquè ha estat protagonista d'una situació curiosa. Texeira ha acabat sent el setè jugador més proposat als onzes ideals, ha aparegut en més del 26% dels onzes... però queda fora de l'onze perquè no és el porter més proposat. Des de tercera.cat creiem que mereix una menció d'honor, i de fet l'onze ideal d'aquest curs tindrà a Toni Texeira (poter suplent) amb un asterisc, ja que ha estat entre els millors.

L'onze resultant, per tant, està format pel porter més votat i pels 10 jugadors de camp més proposats. A les normes de les propostes, com en els tres cursos anteriors, vam limitar els jugadors d'un mateix equip a un màxim de 3. Veureu que a l'onze ideal no hi ha aquesta limitació. Per què? Perquè el resultat final ha de ser net i simple, els més proposats. I aquests són els que us presentarem a partir de les 9'30h d'aquest dijous.

Un a un, des del 10è jugador de camp més proposat fins al porter i el futbolista que més han aparegut als vostres vots, descobrirem els onze integrants de l'alineació ideal. I demà divendres, els resultats finals, amb els 167 futbolistes de la categoria que heu fet aparèixer a les vostres propostes.

Moltes gràcies un any més per jugar amb nosaltres i gràcies als protagonistes (entrenadors, jugadors, gent dels clubs) per ser partícips d'aquest joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada