dijous, 4 de juny del 2015

Pedro Dólera tanca la seva etapa a l'Europa

El fins avui tècnic del Club Esportiu Europa, Pedro Dólera, s'ha acomiadat de l'entitat gracienca en una roda de premsa sorpresa, convocada aquest matí per a dos quarts de vuit del vespre.

Dólera ha repassat la seva trajectòria durant el seu comiat // Carles Garcia - Tercera.cat


La sala de premsa del Nou Sardenya s'ha omplert aquesta tarda per a la roda de premsa convocada pel ja ex-tècnic escapulat. La notícia ha acabat estant la que tots ens esperàvem. Els rumors que havien sobrevolat la banqueta gracienca les darreres setmanes i la crida a la premsa que s'ha produït aquest matí feien intuir que Pedro Dólera anunciaria el seu adéu a l'Europa. I així ha estat, a les 20:39, l'entrenador pratenc ha sentenciat, sis anys després de la seva arribada, que posava punt i final a l'etapa a Gràcia. Ho ha fet amb la determinació i el caràcter que sempre l'ha caracteritzat. Orgullós del seu treball, Dólera ha fet un repàs a les sis temporades que ha passat al Nou Sardenya i ha destacat les "emocions fortes i positives, que mai podré oblidar". A més, ha exposat que a l'Europa ha pogut créixer com a entrenador i que la directiva sempre li ha donat total llibertat de moviment.

"Hem treballlat dur per animar a una afició que s'estava apagant en la travessia pel desert i teníem la il·lusió de veure el camp ple". Amb aquesta sentència, Dólera ha volgut deixar clar l'efecte de la seva feina a Gràcia. A tall de resum, el tècnic ha destacat que "Hem aconseguit identificar els jugadors amb el club. Un bon grapat superen els 100 partits. He estat exigent, però qui vol arribar a l'èxit ha de pagar un cost".

En el seu comiat, ha mostrat els agraïments a la gent del club, la premsa, l'afició i les penyes europeistes "En especial als Eskapulats. Sou la benzina que la gent necessitava. No us oblidaré mai. I mai és mai".

Abans de l'adéu definitiu ha conclòs la roda de premsa amb un desig: "M'agradaria que em recordéssiu com un home de club, treballador, honest i amb una implicació màxima. Amb caràcter, guanyador i molt de sentiment".

Dólera va conquerir la Copa Catalunya 2015 // Carles Garcia - Tercera.cat

Durant el torn de preguntes, Dólera ha destacat que "marxar de l'Europa no vol dir que me'n vagi al Prat. Encara no he decidit on aniré". I s'ha mostrat molest per les filtracions que han corregut els darrers dies als mitjans.

El president del club, Guillaume de Bode, s'ha mostrat agraït amb el tècnic i ha destacat la dificultat d'iniciar un projecte i "acabar-lo com amics". A més, ha destacat que "El futur dirà que aquest cos tècnic ha fet història. I estic segur que en Pedro tornarà algun dia, perquè tindrà les portes obertes". De Bode no ha volgut parlar del futur: "Això, ara no toca. Avui només respondrem preguntes sobre el passat, sobre en Pedro. Per respecte. Del futur en parlarem a partir de demà".


Dólera s'ha assegut a la banqueta de l'Europa en 249 partits oficials durant 6 temporades senceres (228 de lliga, 8 de play-off i 13 de Copa Catalunya). En aquest període ha conquerit 1 Torneig d'Històrics i 1 Copa Catalunya, a més d'acumular tres promocions d'ascens consecutives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada