dilluns, 22 d’octubre del 2012

Albert Criado (Rubí) i Alex Cañadilla (Vilassar), als millors gols

Dos jugadors de Tercera apareixen aquesta setmana als Millors gols del futbol català, que escollim cada dilluns al programa Esports en Xarxa, de la XTVL, entre tots els partits que rebem de les televisions associades.

Dos jugadors que s'estrenaven, Albert Criado i Álex Cañadilla, entren al podi amb dos gols guanyadors. Enmig, un altre gol guanyador, el d'Arnau Tobella, del Sant Andreu.

Criado, tercer
Va ser un dels partits de la jornada a Tercera i el resolia Albert Criado. El davanter del Rubí signava un doblet per superar els homes de Miki Carrillo. Al segon gol, jugada vertical dels d'Alberto Fernández. Javi Sánchez imposa el cos, assisteix, i Criado decideix el partit amb una rematada suau i creuada.


Álex Cañadilla, el millor
Tanquem el trio de gols guanyadors amb Alex Cañadilla, del Vilassar. Quan més embogit estava el partit a la Verneda, amb 3 a 3, apareixia Alex per convertir una bona assitència de Molina en una vaselina suau, que per desesperació dels defensors grisgrana enviava els tres punts cap al Maresme!Historial de millors gols

PRIMERS
David Batanero (Palamós CF) 1r-J5
Xavi Puerto (UE Cornellà) 1r-J6
Álex Cañadilla (UE Vilassar) 1r-J7

SEGONS

Enric Gallego (UE Cornellà) 2n-J2
Aitor Monfort (CF Gavà) 2n-J3
Abel Rita (CF Pobla Mafumet) 2n-J6

TERCERS

Cebrià Queralt, Cebri (CE Europa) 3r-J1
Carlos Martínez, Carlitos (UE Olot) 3r-J3
Boris Garrós (UE Cornellà) 3r-J4
Ivan Cristino (UE Olot) 3r-J5
Albert Criado (UE Rubí) 3r-J7


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada