dimecres, 17 d’octubre del 2012

L'essència de la Tercera se cita al Sagnier

Aquest dimecres no hi ha partit a la lliga de Tercera divisió.

Sí que juga la Pobla Mafumet, contra el Sant Andreu, a la tornada de la final catalana de la Copa Federació, amb 2-0 favorable per als andreuencs a l'anada.

A les 20'45 hores es disputa un partit de Copa del Rei i amb dos equips de Segona B. Però, en part, és un partit amb essència a Tercera.


Es troben al Municipal Sagnier els dos últims campions de la categoria que ocupa aquest web.

La UE Llagostera, vencedora al grup V el 2011, visita l'AE Prat, campió el mes de maig passat. Tots dos, ascendits a Segona B en els respectius anys gloriosos viscuts per les entitats.

A les dues plantilles hi ha 5 homes de l'onze ideal del curs passat, els dos que segueixen al Prat (Toni Texeira i Óscar Sierra) i tres que han signat pel Llagostera (Planagumà, Granell i Aumatell, si bé aquest últim és baixa per lesió). De fet, Planagumà, Sierra i Texeira van ser els tres homes més escollits en la tria que va escollir l'onze. Fins i tot i serà el dotzè home, el que va estar a punt d'entrar a l'onze, David López, fitxat pel Prat procedent del Terrassa.

Hi haurà el màxim golejador de l'última Tercera, Dani Planagumà, cara a cara amb el porter menys golejat de l'última Tercera, Toni Texeira.

Aquest vespre tornaré al Sagnier, per veure un duel d'alçada del nostre futbol català, i per parlar amb els protagonistes d'aquest salt de categoria que no deixa de ser una mostra de la bona salut de la nostra Tercera divisió.

Aquesta és la prèvia que he fet per a l'Esports en Xarxa de la XTVL:

1 comentari:

  1. Curiosament el C.F.Balaguer va derrotar els dos darrers campions i que a més van aconseguir l'ascens a domicili en la seva darrera temporada a tercera.

    ResponElimina