dilluns, 22 d’octubre del 2012

Idees J7

La J7, la més golejadora, ens deixa diverses dades i conclusions, però per sobre de tot ens ajuda a retrobar-nos amb la Tercera. Ja la trobàvem a faltar...

Aquestes són les meves idees de la J7:


  • Equilibri. Els dos capdavanters empataven en un duel equilibrat. Fins i tot, en participació dels puntes d'ambdós equips. Enric (4 gols) i Carlitos (7) signaven unes taules que mantenen la imbatibilitat de Cornellà i Olot, deixen al liderat els de Jordi Roger (7a jornada consecutiva, des de l'inici) i mantenen els olotins a dos punts, amb l'opció de retornar al liderat 24 anys després el proper cap de setmana.



  • Golejadors. Carlitos se situa al capdavant del llistat de golejadors en solitari, amb 7 diandes en 7 jornades... quelcom que no és nou per al davanter de l'Olot. Fa un any, amb el Terrassa, també liderava la taula de golejadors de Tercera a la jornada 7... i també amb 7 gols. Boris Garrós es queda a un gol, i al podi s'hi suma ara Marc Mas, després del gol guanyador del Figueres contra el Vic. Amb Carlitos i Boris parlava aquest cap de setmana Jordi Nomdedéu, periodista d'esports de Catalunya Ràdio. Aquesta és la peça editada per al programa Tot gira.


 


  • Play-off silenciós. La Pobla Mafumet segueix, com el curs passat, fent camí "en silenci". Ahir empatava a la Bòbila in extremis, un punt que manté els d'Ivan Moreno a la tercera plaça, tot i que amb un sol punt de marge sobre el cinquè. Comportament sobri dels grana, sòlids com els últims dos cursos.


  • Lluita a 4... o més. Les dues places de play-off més volàtils acumulen candidats. Fins a 8 equips optaran al tercer i el quart lloc la setmana vinent. Si bé les opcions de Rubí, Rapitenca i Vilafranca estan bastant condicionades, Europa, Manlleu i Figueres esperaran una ensopegada de la Pobla o del Santboià. Els de Miguel López fan bo el punt sumat al duel avançat la setmana passada i se situen a la quarta plaça. El Santboià no era en zona de play-off des que va ascendir a Segona B l'estiu de 2010.


  • Rendible Vilafranca. Si el degà penedesenc marca, guanya. No cal ser un expert en lògica per arribar a aquesta conclusió si observem els set partits disputats fins ara. 3 gols han donat als de Puchi 11 punts. 2 són per empats a zero, i els altres 9, per 3 triomfs resolts per la mínima i sense encaixar cap gol. Les dianes de Puchi, Brian Quijada i Nacarino han estat guanyadores, i a Vilafranca l'equip no ha encaixat cap gol en 4 partits disputats. El Vilafranca és ara vuitè.


  • Alegries a domicili. La Rapitenca manté una línia positiva a domicili. No hi ha guanyat... però tampoc hi ha perdut. Els ebrencs acumulen quatre igualades lluny de la Devesa, en els quatre partits disputats. Això i el bon bagatge a casa els situa desens, amb una sola derrota en set partits (és el nouvingut que suma menys desfetes). La J7 serà recorda a Rubí i Vilassar. Estrena dels triomfs a domicili dels dos conjunts. Els vallesans superaven el veí Terrassa, jugant amb deu, amb gol de Criado en un contraatac molt ben executat; i els maresmencs treballaven de valent per sortir vencedors de la Verneda, tot i encaixar 3 gols. L'estrena de Joan Luque, nouvingut, no podia ser millor: doblet i primer triomf a domicili per als de Manel Moya.


  • El rei de l'empat. La Grama és l'equip que acumula més igualades, cinc. Tantes, que l'equip colomenc només ha sumat un triomf fins ara. Al partit contra la Rapitenca, opcions de guanyar per als de Toni Romero, i primer duel del curs en què els blaus anoten més d'un gol. Superada la crisi golejadora, si més no en aquesta J7, toca ara buscar el camí dels triomfs.


  • Males dinàmiques. Idèntic bagatge presenten Júpiter i Palamós. 1-1-5 al caseller, i amb la mateixa dinàmica. Tots dos equips acumulen sis partits sense guanyar i cinc derrotes consecutives. El balanç golejador dels barcelonins és menys negatiu, fet que els situa fora del descens, però la mala dinàmica preocupa en ambdós conjunts. De fet, a la roda de premsa posterior al Júpiter-Vilassar, Juanjo García explicava que, malgrat la mala dinàmica de resultats, veu bons símptomes en el joc de l'equip, quelcom que hauria de traduir-se en començar a sumar aviat.


  • A zero. Segueix sense guanyar el Terrassa. Set jornades, i els egarencs sumaven ahir la quarta derrota, després de veure com el Rubí conquistava l'Olímpic amb un home menys (1-2). Els de Miki Carrillo esperaven mostrar una bona imatge després del bon empat a Manlleu a la J6, però van anar a remolc d'un Rubí que s'avançava, i que matava el partit després de l'empat de Pugui. El Terrassa es manté com l'únic equip que encara no ha guanyat, però té la salvació un sol punt per sobre.


  • Gols nouvinguts. Hi ha tres conjunts a Tercera que compten amb el 100% dels gols marcats per jugadors nouvinguts enguany. Són l'Olot, el Muntanyesa i el Rubí. Els olotins sumen 11 gols de 3 nouvinguts (Carlitos, Uri i Cristino); el Rubí, 6 gols de 4 nouvinguts (Javi Sánchez, Criado, Baby i José Antonio); i el Muntanyesa, 5 gols de 5 nouvinguts (Miralles, Escabrós, Dani Sánchez, Héctor Miguel i Dani Acosta).




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada