dijous, 4 d’octubre del 2012

Llista per a Ucraïna

Empat contra el Gavà (1-1) en l'últim partit preparatori de la selecció Catalana Amateur. Un gol d'Óscar Muñoz per al combinat català igualava la diana inicial dels gavanencs, de Quiles, de penal. A la nit el company de La Xarxa, Toni Castro, avançava la llista de 18 jugadors que viatjaran a Ucraïna. Una llista que s'ha fet oficial aquest dijous al migdia.

Aquesta tarda he desgranat, en una notícia emesa a l'Esports en Xarxa (XTVL), els 18 escollits per Toni Almendros. Podeu llegir l'article sencer al web XarxaNotícies.cat, en aquest enllaç. El vídeo editat per a l'Esports en Xarxa és aquest:


El partit disputat al CAR servia per comprovar les últimes evolucions del combinat, que ja va tenir la gran prova de foc dijous passat a Sabadell. Podeu llegir la crònica del Gavà 1-1 Selecció Catalana Amateur al web de la FCF, en aquest enllaç.

Foto: FCF
A la mitjanit, Toni Castro, de La Xarxa, publicava al seu compte de Twitter la llista de 18 jugadors que aniran a Ucraïna. La llista ha estat confirmada per la Federació Catalana aquest dijous al migdia, la podeu llegir en aquest enllaç. Són els següents:

PORTERS
Joan Bayona (Palamós)
Íñigo A. Íñigo (Cornellà)
Carlitos, un dels convocats // FCF

DEFENSES
Joel Marín (Cornellà)
Toni Domínguez (Vilafranca)
Alex Cano (Europa)
Albert Vivó (Gavà)
Xavi León (Europa)

MIGCAMPISTES
Gerard Puigoriol 'Putxi' (Manlleu)
Javi Heredia (Santboià)
Pep Caballé (Cornellà)
Guillem Cornellà (Figueres)
Ivan Cristino (Olot)

DAVANTERS
Ramon Rovira (Europa)
Enric Gallego (Cornellà)
Carlos Martínez, 'Carlitos' (Olot)

Boris Garrós (Cornellà)
Pol Compte (Figueres)
Pedro del Campo (Figueres)


Així doncs, 18 futbolistes de 9 equips diferents. El Cornellà, amb 5 jugadors, lidera la representació dels clubs de Tercera. Hi ha 3 jugadors del Figueres i l'Europa; 2 de l'Olot, i 1 representant de Palamós, Vilafranca, Gavà, Santboià i Manlleu

Hi ha alguns dels fixos de les convocatòries, i 5 que ja van ser a Astúries: Alex Cano, Putxi, Carlitos, Rovira i Enric Gallego. Hi ha, també, els dos màxims golejadors de la categoria, Carlitos i Boris. I una representació del nouvingut Figueres, segon conjunt més representat a la llista.

Joan Bayona, de 33 anys, és el jugador més veterà, i Pedro del Campo (20 anys), el més jove.

Aquest divendres, recepció oficial al combinat català Amateur. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, rebran públicament els homes de Toni Almendros, en un acte que se celebrarà a la Casa-Museu Melcior Colet de Barcelona, a les 10'30 hores.


Posteriorment, els seleccionats es concentraran al CAR de Sant Cugat. Allà, l'equip farà 3 sessions preparatòries per a la cita ucraïnesa: una divendres a la tarda, de 18'30 a 20 hores; i una doble sessió dissabte: la matinal, de 10 a 12'30 hores; i la vespertina, de 18 a 20'30 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada