dimarts, 2 d’octubre del 2012

Últim test abans d'Ucraïna

La Selecció Catalana Amateur disputa aquest dimecres (20 hores, CAR de Sant Cugat), l'últim partit de preparació per a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, que disputarà a Ucraïna la setmana vinent. El rival, el CF Gavà. Després del partit, Toni Almendros donarà la llista definitiva de 18 jugadors que viatjaran a Ucraïna el proper diumenge.

Abans del vol de diumenge, diversos passos. Avui, el partit; en les properes hores, la llista definitiva de Toni Almendros; i divendres, recepció oficial per al combinat català Amateur. El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, rebran públicament els homes de Toni Almendros, en un acte que se celebrarà a la Casa-Museu Melcior Colet de Barcelona, a les 10'30 hores.

Posteriorment, els seleccionats es concentraran al CAR de Sant Cugat. Allà, l'equip farà 3 sessions preparatòries per a la cita ucraïnesa: una divendres a la tarda, de 18'30 a 20 hores; i una doble sessió dissabte: la matinal, de 10 a 12'30 hores; i la vespertina, de 18 a 20'30 hores.

La convocatòria per al partit contra el Gavà varia lleugerament respecte els 21 jugadors que van ser citats per enfrontar-se al combinat de Leinster i Munster, dijous passat a la Nova Creu Alta. Cauen dos davanters, Carlos Martínez, Carlitos, i Carles Montoro, i hi entren Óscar Muñoz (Castelldefels), Oriol Molins (Vilafranca) i Luca Ferrone (Gavà).

Foto: FCF
En total, doncs, Almendro haurà provat 24 homes abans d'escollir la nòmina de jugadors que viatjarà a Ucraïna. Per al partit contra els gavanencs, 22 jugadors a la llista. Per tant, s'hi podrien veure dos onzes diferenciats. Podeu recordar els convocats en aquest enllaç al web de la FCF.

El Gavà d'Albert Poch no podrà comptar amb Albert Vivó ni Luca Ferrone, que jugaran a l'equip rival.

Amb motiu de la proximitat de la competició, els mitjans que seguim el futbol català centrem les informacions en els homes de Toni Almendros.

Dilluns, els companys de L'Observatori En joc (La Xarxa), tram del programa informatiu L'Observatori que es dedica als esports (de 21 a 22 hores), van dedicar la tertúlia a parlar de Tercera i de la cita a Ucraïna. Van passar pels micròfons de l'espai conduït per Cristina Álvarez els futbolistes del combinat d'Almendros, Boris Garrós, davanter de la UE Cornellà, i Alex Cano, defensa del CE Europa, fixos en les convocatòries de la Catalana Amateur en aquesta prèvia de la competició, i en Nacho Segura, segon entrenador de la Selecció Catalana Amateur. Va fer tertúlia amb ells en Toni Castro, periodista de La Xarxa especialitzat en futbol català. Podeu escoltar la tertúlia aquí mateix:



El periodista Lluís Ribera, de l'emporda.info, també dedicava un article als quatre jugadors de la UE Figueres que disputaran, de nou, l'amistós amb la Catalana Amateur, i que opten a viatjar a Kiev. Pol Compte, Guillem Cornellà, Pedro del Campo i David Busquets narren amb il·lusió les experiències al combinat català en aquest article.

Aquest dimarts els companys de Futbol Catalunya publiquen una interessant entrevista a un dels referents del combinat, el davanter Carlos Martínez, Carlitos, màxim golejador de la categoria amb l'Olot. L'entrevista la signa en Jordi Mestres, i la podeu llegir en aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada