dilluns, 29 d’octubre del 2012

Baruc Nsué (Manlleu), als millors gols

Cap de setmana de molta activitat golejadora, qualitativament parlant, a les dues principals categories del futbol català.

Tanta que avui, a l'Esports en Xarxa de la XTVL hem obert el programa amb un elogi als gols que es veuen al futbol català, futbol de molts quirats. Teníem una preselecció per votar els 3 millors de 12 gols, i els 9 que no han estat recollits al Top-3 han aparegut en aquest inici. De Tercera hi hem destacat els gols de Cebri (Europa), Elhadji 'Drogba' (Júpiter), Javi Ramos (Rapitenca) i Fran Carbia (Pobla Mafumet).

Al podi decisiu, dos gols de Segona B (els dos del mateix partit, un Espanyol B-Reus que recollia 4 golassos) i un de tercera, el que signava Baruc Nsué a Palamós.

Baruc, el millor
El gol de la jornada el signava un virtuós. Baruc, del Manlleu, es treia aquest xut de la màniga. Xut potent però molt ben picat des del mig del camp per tancar la golejada manlleuenca a Palamós. 'La perla' posava el punt final a un triomf que torna els osonencs al play-off.Historial de millors gols

PRIMERS
David Batanero (Palamós CF) 1r-J5
Xavi Puerto (UE Cornellà) 1r-J6
Álex Cañadilla (UE Vilassar) 1r-J7
Baruc Nsué (AEC Manlleu) 1r-J8SEGONS

Enric Gallego (UE Cornellà) 2n-J2
Aitor Monfort (CF Gavà) 2n-J3
Abel Rita (CF Pobla Mafumet) 2n-J6TERCERS

Cebrià Queralt, Cebri (CE Europa) 3r-J1
Carlos Martínez, Carlitos (UE Olot) 3r-J3
Boris Garrós (UE Cornellà) 3r-J4
Ivan Cristino (UE Olot) 3r-J5
Albert Criado (UE Rubí) 3r-J7

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada