dijous, 18 d’octubre del 2012

Decidida la nova eliminatòria de la Copa Catalunya

Aquest dijous s'han decidit, a la seu de la FCF, els aparellaments de la 4a eliminatòria de la 2a fase de la Copa Catalunya 2012/2013. Hi participen vuit equips, amb un representant de Tercera, el Manlleu.

El Manlleu, únic Tercera a la Copa Catalunya / Artur Tura - Torneig d'Històrics

La resolució, que he seguit per Twitter via les informacions de Sergi Vargas, ha deixat els següents creuaments, amb dies ja delimitats:

DIMECRES, 31 D'OCTUBRE
Reus-Nàstic

PER CONFIRMAR
Manlleu-Sabadell

DIMECRES, 7 DE NOVEMBRE
Prat-L'Hospitalet

DIMECRES, 7 / DIMECRES, 21 DE NOVEMBRE
Llagostera-Girona

El criteri de proximitat geogràfica ha decidit els duels. N'hi ha dos 100% Segona B, amb derbi del Camp de Tarragona inclòs. El vigent campió, el Nàstic, visitarà Reus. Prat i L'Hospitalet viuran l'altre duel igualat de la categoria de bronze. Podeu llegir la notícia al Blog de l'Hospi, d'en Cristian Garcia.

El Nàstic, vigent campió / FCF
El Manlleu protagonitzarà l'eliminatòria amb més diferència de categories, dues, les que el separen del Centre d'Esports Sabadell. Si bé s'ha anunciat, també a la nota de premsa de la FCF, el 31 d'octubre com a data, aquesta es podria modificar, ja que l'endemà, 1 de novembre, els osonencs disputen la novena jornada de Tercera.

I el Llagostera viurà duel gironí. Un partit especial per a Dani Planagumà, botxí dels gironins a l'anterior edició de la Copa, quan jugava al Manlleu.

El Llagostera jugarà en una data diferent per la coincidència amb l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei. Els d'Oriol Alsina s'enfrontaran al València a la competició copera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada