diumenge, 7 d’octubre del 2012

En un tuit, especial Copa Regions UEFA

Setmana especial per al futbol català, i per a la Tercera divisió. Hi ha competició amb jugadors de la categoria... però lluny de casa. Aquest dimarts la selecció catalana amateur començarà a competir a la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA, que es disputarà a Ucraïna fins dissabte.

Com vaig fer el curs passat (l'any 1 de tercera.cat) amb els moments clau de la temporada (les 3 metes volants i el play-off), he decidit fer una edició especial de la secció En un tuit, dedicada als jugadors seleccionats per Toni Almendros per a la cita ucraïnesa.

Vaig preguntar als jugadors això:

Dels 18 convocats, 14 són a Twitter. Aquestes són les respostes d'alguns dels protagonistes. Aprofito aquestes línies per agrair, novament, la col·laboració dels futbolistes i desitjar-los molta sort en aquests dies tan importants.


Carlos Martínez Carlitos @krlitos713
És un orgull ser un dels seleccionats per representar Catalunya a nivell europeu!! Ho encaro amb molta il·lusió i ganes!!

Alex Cano @alexcano4
És una oportunitat, el poder jugar un campionat internacional. Ho recordarem tota la vida. Vull tornar a casa guanyant la fase.

Enric Gallego @gallegoenric
Estic molt content d'estar entre els convocats, esperem fer un bon torneig i tornar amb la classificació! Gràcies.

Ramon Rovira @_ruvi21
Un plaer i una sort poder tornar a viure una experiència com aquesta. Intentar gaudir en tot moment! Tot un orgull.

Joel Marín @joel_marin2
Molt content de poder formar part d'aquest grup i amb moltes ganes i molta il·lusió. Intentarem fer les coses de la millor manera possible i gaudir d'aquesta experiència.

Xavi León @12Leonidas
Un premi al treball i l'esforç diari durant quasi 14 anys a Castelldefels i aquest any a l'Europa. Amb il·lusió i molta ambició.

Guillem Cornellà @Guillemcm8
Un orgull poder representar la nostra terra, i amb molta il•lusió i ganes per fer un bon paper i portar la copa cap a casa!

Ivan Cristino @ivancristino
És un orgull formar part de la selecció catalana i poder participar en aquesta competició. Anem amb ganes i il·lusió.

Pedro del Campo @Pdelcampo91
Molt orgullós d'entrar a aquesta convocatòria de tant nivell i gaudirem de l'experiència i competirem per fer un bon paper.

Boris Garrós @Borisgt10
És un plaer poder aportar alguna cosa en aquesta selecció; a més sent un jugador que no va contribuir en la victòria a la fase estatal.

Pol Compte @Pol_Com25
Un orgull poder representar el meu país, i amb ganes de poder aportar el meu granet de sorra per intentar quedar campions.





[Les fotografies corresponen als perfils de Twitter dels jugadors, tots de caràcter públic.]

Molta sort!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada