dissabte, 13 d’octubre del 2012

Fent història! Classificats per a la Fase Final (4-1)

13 d'octubre de 2012 - 13 hores

Estadi Yubileinyi (Bucha)


Foto: FCF

La selecció catalana amateur fa història
Les 15 hores del 13 d'octubre de 2012. El 4 a 1 de Catalunya contra Nove Zhytya ha estat la continuació d'una fita que es va iniciar a Vila-joiosa, va tenir continuïtat a Astúries, i ara ha tocat un nou espai de cel a Kíev.

El combinat dirigit per Toni Almendros ha superat la fase intermèdia de la Copa de les Regions UEFA acumulant-hi tres triomfs, 8 gols a favor i només 2 en contra. Paper excel·lent per a una selecció catalana que ara lluitarà a la fase definitiva, a vuit equips, per escollir el millor combinat amateur d'Europa.

A la mitja part al Yubileinyi Stadium de Bucha el panorama per a la Selecció Catalana era immillorable. Dos gols, de Cornellà i Cano, en un marge de 3 minuts posaven a l'abast de la mà el passi de Catalunya a la Fase Final de la Copa de les Regions UEFA.

Celebració del primer gol català / FCF

Els gols catalans han arribat al minut 29, obra del jugador del Figueres, Guillem Cornellà, i als 32 quan Cano (Europa) ha rematat una falta servida pel mateix Cornellà.

A la represa, Catalunya ha controlat el duel, i el gol ucrainès, al minut 75, només ha inqietat durant un minut, el que ha trigat Boris Garrós a anotar el tercer dels catalans. El mateix Garrós, al temps afegit, repetia.

Catalunya s'ha classificat, doncs, per a la Fase Final de la competició. Serà un torneig a 8 equips, que es disputarà en una de les seus dels vuit participants. Per ara, tres combinats s'hi han classificat: Catalunya, Vèneto i Isloc (Bielorússia).



Ha dirigit l'encontre Antonis Giachos (Grècia) que ja va xiular el primer partit d'aquesta fase entre Ardenes i Catalunya (1-2).


Alineacions

Catalunya: Iñigo; Putxi, Domínguez, Cano i León; Heredia, Pep Caballé i Cornellà; Enric (Joel, 78'), Carlitos (Pol Compte, 54') i Rovira (Boris, 62').

Nove Zhytya: Okhrimenko, Tsybka, Kryvenko, Korniyenko, Kapustyan, Turchyn (Tarasyuk, 71'), Rysenko (Panfilov, 57'), Cheberko, Prykhodko, Savchuk (Tkachenko, 46') i Petrenko.



Gols: 1-0 Cornellà (29'); 2-0 Cano (32'); 2-1 Petrenko (75'); 3-1 Boris (76'); 4-1 Boris (92').



Targetes: Grogues a Turchyn (7'), Cheberko (12') Kapustyan (42'), Korniyenko (72') i Kryvenko (87'). Vermelles directes a Tkachenko (70') i Putxi (74').




Incidències: 11 ºC de temperatura i cel mig ennuvolat sobre la ciutat de Bucha (situada a uns 25 quilòmetres de Kíev).


Vies de seguiment:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada