diumenge, 7 d’octubre del 2012

Resultats J9, part 1

Dos partits avançats de la J9, que es disputarà, en el seu gruix, l'1 de novembre.

Empat sense gols al Joan Baptista Milà. El partit que hagués pogut suposar l'entrada del Santboià en places de play-off, en cas de victòria, esdevenia un duel igualat entre els de Miguel López i el Vic (0-0). Els osonencs segueixen sense guanyar a domicili, tot i que hi arrenquen la tercera igualada en quatre partits. Tercer empat consecutiu per als de Sant Boi, que segueixen ben a prop de les places preferents, a la sisena plaça.
[SAN 0-0 VIC: seguit via FC Santboià i OnaSPS]

També acabava en taules l'altre duel avançat d'aquesta novena jornada. El Rubí sorprenia la Grama a la primera meitat amb el gol de José Antonio, però en una segona part de domini colomenc Pedro aconseguia empatar per als de Toni Romero (1-1). En un partit vistós, segons els cronistes, els locals haguessin pogut sumar el triomf al tram final, però el repartiment de punts premia la feina dels dos conjunts. Tot segueix igual, els dos presenten el mateix balanç i la Grama suma 3 gols en 7 partits.
[GRA 1-1 RUB: seguit via Marcos Moreno, Jordi Mestres i UE Rubí]  
  
Aquests són els primers resultats de la J9, que es reprendrà l'1 de novembre:

DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
Santboià 0-0 Vic

DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
Gramenet 1-1 Rubí (Pedro / José Antonio)


CLASSIFICACIÓ
Així queda la classificació després dels 2 partits avançats de la J9, i fins que es reprengui el campionat el 20 d'octubre amb la J7:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada