divendres, 18 de maig del 2012

En un tuit, especial play-off

Les dues edicions anteriors de la secció 'En un tuit' van ser un èxit. De fet, totes dues formen part dels 6 escrits més clicats del blog i, si descomptem les entrades de Resultats dels diumenges, són el primer i el tercer articles més llegits.

A la segona meta volant vaig preguntar als 20 equips; quan faltaven deu jornades vaig repetir el procediment, però ara el variaré una mica.

He decidit dividir aquesta edició en dues parts: la que dedicaré als 16 equips que ja han tancat el curs i la dels 4 equips que disputen a partir de demà el play-off d'ascens a Segona B.

He prioritzat aquest 'En un tuit, especial play-off' per la imminència de la fase d'ascens, que demà iniciarà la Pobla Mafumet contra el Laredo.

El procediment ha estat el següent: he escollit quatre jugadors per equip, un de cada línia (porter titular, defensa, migcampista i davanter) i els he fet la següent pregunta:


L'acollida ha estat fenomenal. Si a la primera entrega em sabia greu que alguns jugadors no responien, aquest cop és de justícia que agraeixi des d'aquí, als 16 futbolistes d'aquesta entrega i als que de ben segur s'hi prestaran a la propera, per la predisposició i la proximitat mostrada.

Molta sort a tots ells, al Prat, a l'Espanyol B, al Manlleu i a la Pobla Mafumet.

Com arriben al play-off els quatre equips? Les respostes, en un tuit:

Prat
Juga diumenge (20h) a Sanlúcar de Barrameda (Cadis) contra l'Atlético Sanluqueño, campió del grup 10. Els pratencs disputaran la tornada al Sagnier.

Toni Texeira @Tonitexe
Amb molta il·lusió i ganes de treure un bon resultat! Fer algun gol seria molt important!

Óscar Sierra @oscarirenemoral
Con muchas ganas y sobretodo con mucha ilusión de que llegue el domingo, es una eliminatoria de 180 minutos y hay que estar más tranquilos que nunca, y sobretodo con mucha concentración como lo hemos hecho en la liga, aunque en frente tenemos un gran rival.

Carlos 'Charly' Ruiz @Charly_ruizm
Con tranquilidad y con respeto hacia el rival. Ganas de conseguir un resultado muy positivo allí. Todo se decidirá en el Sagnier.

Ignacio Rosillo @Rosillo_7
El equipo lo afronta con mucha ilusión, y con ganas de dar una alegría a los aficionados, que se lo merecen!



Espanyol B
Juga diumenge (18h) a Pontevedra, contra l'equip local, amb passat recent a Segona Divisió. Els de Longhi tenen el factor camp a favor en l'eliminatòria contra el quart classificat del grup 1.

Edgar Badia @edgarbadia
Crec que sense veure el teu tuit t'he contestat! Moltes ganes de jugar a futbol a Pasarón!

Toni Cunill @TCunill
Anirem a un bon camp amb un equip complicat, tot i que sabem que es molt difícil, tenim equip per aconseguir-ho. Moltes ganes!

Cristian Gómez @CrisGomez8
Con muchas ganas e ilusión de pasar ronda, será difícil, pero con este equipo todo es posible y queremos subir sí o sí a Segunda B.

Gabi López @gabilopez8
Amb moltes ganes i il·lusió de fer un bon resultat allà tot i sabent la dificultat.



Manlleu
Juga diumenge (17h) contra el Las Palmas Atlético, filial de la UD Las Palmas, de Segona Divisió. Els manlleuencs juguen l'anada a casa, contra un rival que, com ells, va ser tercer, en aquest cas del grup 12.

Dani Barragán @1dabarragan1
Amb molta il·lusió i sobretot desitjant que s'allargui el màxim possible!

Lluís Micaló @lluismicalo
Màxima il·lusió. Volem allargar el somni d'un poble... Allargar-lo fins, a poder ser, fer-lo realitat. #somhimanlleu

Baruc Nsué @BarucNsue
Amb molta il·lusió i l'ambició necessària per allargar-ho el màxim possible!!

Jordi Aumatell @Aumatell
L'equip té ganes de tirar endavant i arribar com més lluny possible, a partir d'ara tot el que vingui és un premi per a nosaltres.


Pobla Mafumet
Juga dissabte (18h) a casa contra el Laredo, segon classificat del grup 3. Els pobletans tornen a un play-off un any després del primer precedent, i esperen superar una eliminatòria que se'ls presenta amb l'inconvenient de tenir el factor camp en contra.

Sergio López @1_sergio1
El equipo afronta este play-off como un premio! Una motivación extra. Respecto al rival los estamos analizando; muy buen equipo, buen grupo y sobretodo en la estrategia son muy efectivos! También sabemos que cualquier error nos puede dejar fuera por eso el equipo está muy metido i saldremos muy concentrados.

Aleix Coch @AleixCoch4
Sabem que el play-off és una competició diferent a la lliga, amb sensacions diferents perquè es quasi a vida o mort. Tenim algunes referències del rival, serà dur però mantindrem la nostra manera de jugar com fins ara; bon treball defensiu sense pilota i perill amb la posessió a camp contrari. 

Xavi Boniquet @xaviboniquet
Molt il·lusionats i amb moltiíssimes ganes de jugar un play-off que ens mereixem des de la passada temporada.

Fran Carbia @FranCarbia
Con muchísima ilusión y ganas de llegar hasta el final, todavía nos acordamos lo que pasamos el año pasado!



Moltes gràcies, i molta sort als quatre equips en aquest primer assalt!


1 comentari: