dimarts, 25 d’octubre del 2011

Actualitat a Tercera (25/10/2011)

El campionat segueix endavant i els equips van sent notícia. Repassem algunes de les notícies més destacades dels últims dies. Dues altes, una convocatòria amb Catalunya, un àlbum de cromos i la sequera de Roger Segalés són alguns dels temes d'avui:

  • Xavi Valls torna a Nou Barris. El defensa Xavi Valls, que enguany iniciava etapa al Cornellà després d'un excel·lent curs al Muntanyesa, torna a la disciplina del club de Nou Barris. Valls no havia comptat amb minuts a la Via Férria, i servirà a Miki Carrillo per seguir compensant l'equip després de les baixes. Format a la Penya Barcelonista Anguera, Xavi Valls va jugar cinc temporades a l'AE Prat (en dues etapes, amb un any a Igualada enmig) fins que va fitxar pel Muntanyesa amb l'ascens dels de Miki Carrillo a Tercera, el 2010. El mateix jugador ho anunciava ahir en dues piulades al seu compte de Twitter:

Font: @XaviVallsP


  • Un andorrà al Garraf. El Vilanova presentava dimecres el defensa andorrà Adrián Rodrigues 'Adri'. El jugador, que ja va disputar la segona part diumenge contra el Muntanyesa. Amb 23 anys, i internacional absolut per Andorra, arriba procedent del Puerto Bonita madrileny, després d'haver passat pel Mensajero canari. El defensa reforçarà una de les línies que més preocupen el tècnic vilanoví Àngel Alcolea. Aquí teniu la notícia del Diari de Vilanova.

  • Una selecció de #3div5. Divendres es va conèixer la convocatòria de la selecció catalana amateur formada, íntegrament, per jugadors de Tercera Divisió. La llista serveix per citar els jugadors demà, dimecres, al Narcís Sala barceloní, on els jugadors faran una sessió d'entrenament prèvia al partit de les 19'30 hores. Prat (Toni Texeira, Charly Ruiz, Óscar Sierra i Ferran Vila) i Terrassa (Carlos, Erencia, Diego i David López) són els equips amb més jugadors convocats, quatre. Podeu consultar la llista completa aquí.

  • El Prat col·leccionable. El Prat publicarà en breu el seu àlbum de cromos. Tothom que forma part del club, des del primer equip fins a totes i cadascuna de les categories inferiors, hi apareixerà. El club s'acull així a una iniciativa de la FCF iniciada el 2009 a la qual ja s'han acollit durant els últims anys clubs com el Nàstic, l'Europa o el Sabadell, entre molts altres. Malgrat que no ha de ser un projecte que reporti molts beneficis econòmics, la voluntat és donar a conèixer la globalitat del club a tots els que formen part de l'entitat i el seu entorn. El tresorer de l'AE Prat, Jordi Ezponda, explicava la iniciativa al programa El Prat Esports, en una entrevista conduïda per la presentadora de l'espai d'El Prat Ràdio, Míriam Roures. Aquí en podeu conèixer tots els detalls:


  • Esperant recuperar el gol. Roger Segalés va començar l'any molt inspirat. Dos gols en dos desplaçaments (a Amposta, el primer gol de la competició, i a Vic), però des de l'11 de setembre no ha tornat a marcar. El conjunt gracienc necessita els seus gols malgrat que el jugador vigatà aporta molt més que les dianes. Amb el retorn de Cebri les opcions d'atac de Dólera augmenten. Els companys de BTV Esports parlaven amb Segalés la setmana passada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada