dissabte, 8 d’octubre del 2011

Prèvia de la jornada (8a)

[NOTA sobre el #diaTriguero: La jornada de gravació del reportatge va ser més que satisfactòria. El meu company Roger March i jo estem ara seleccionant les millors imatges i declaracions, i dilluns en començarem a publicar els resultats, Gràcies de nou a tots, començant pel propi Santi Triguero, que ens va donar un tracte immillorable]

Aquests són els horaris de la vuitena jornada: 

DISSABTE, 8 D'OCTUBRE
17h Europa-Pobla Mafumet
17h Gavà-Gramenet
20h Balaguer-Cornellà

DIUMENGE, 9 D'OCTUBRE
12h Santboià-Espanyol B

12h Muntanyesa-Prat
17h Manlleu-Masnou
17h Terrassa-Vilanova
17h Olot-Castelldefels
17h Vilafranca-Vic
17h Amposta-Rubí

La jornada s'estrena avui, a les 17h, al Nou Sardenya i a La Bòbila. Un Europa-Pobla Mafumet al qual assistiré per twittejar-ne les sensacions que em desprengui (per seguir el partit ja teniu l'excel·lent twitter del CE Europa). Un duel que podria alterar les quatre posicions de playoff actual si els tarragonins guanyessin (tot i que no en tots els casos de victòra). De fet, aquest és l'únic moviment que es pot produir aquesta setmana a dalt més enllà dels canvis de posició. Dels 4 equips en playoff actualment, com a mínim tres hi seguiran, i la Pobla és l'únic conjunt que hi pot entrar. Els graciencs buscaran mantenir el ple de triomfs a casa (3 de 3 fins ara), mentre que els de Kiko Ramírez arriben al duel després de dues victòries per la mínima a Sant Boi i contra el Gavà.

Precisament els gavanencs també obriran la jornada, i ho faran a casa. Reben la Grama, que arriba al duel després del segon triomf del curs. Això sí, els colomencs no saben encara què és guanyar a domicili (1 punt de 9 possibles) i, a més, tenen al davant un dels 4 equips que manté el ple davant el seu públic (3 de 3 pel Gavà, amb 3 gols de mitjana per partit).

La jornada de dissabte -amb 3 partits per poder preparar la jornada 9, que es disputarà íntegrament dimecres- es tanca a Balaguer. El conjunt local rep un conjunt amb qui està igualat a punts, el Cornellà. I és que els dos equips presenten un balanç prou idèntic a la classificació: dues victòries a casa, i poca efectivitat lluny dels seus estadis. De fet, els del Baix Llobregat només han sumat un punt lluny de la Via Fèrria.

A la matinal de diumenge, només dos partits; els dos, amb presència barcelonina. El líder, l'Espanyol B, voldrà seguir mantenint-se invicte al Joan Baptista Milà. Al davant, un Santboià que estrena entrenador a la lliga. Miguel López ja es va estrenar (o reestrenar) amb victòria dimecres, a la Copa Federació, amb triomf davant la Pobla de Mafumet (2-0). El conjunt de López es troba en places de descens, amb un sol triomf en 7 jornades.

A Nou Barris el Muntanyesa rebrà el Prat, equip que es troba només un punt per sobre. L'irregular inici dels de Miki Carrillo serà posat a prova per un Prat molt solvent a domicili (si no, que ho preguntin a Balaguer o Santboià). De fet, la cara dels pratencs lluny del Sagnier és, per ara, ben diferent a la que mostren lluny del seu camp, si més quant a resultats.

A l'Olímpic de Terrassa el segon classificat, i màxim golejador de la categoria, rebrà el cuer, el Vilanova. Els homes d'Angel Alcolea buscaran, una jornada més, la primera victòria de la temporada davant un conjunt que ha sumat tots els punts possibles al seu camp. El Vilanova, fora de casa, només va arrencar un empat a Santa Coloma de Gramenet. La voluntat de seguir al darrere del líder contrastarà amb la intenció de sortir del descens dels del Garraf.

Qui també vol mantenir la posició de privilegi és el Vilafranca. El degà penedesenc espera trencar tots els registres amb el sisè triomf consecutiu (quelcom que mai ha aconseguit ni a la categoria, ni sota les ordres de l'actual tècnic, Puchi). Al davant, un Vic que no només no ha sumat cap punt fora de casa, sinó que només hi ha marcat un gol en tres partits (a Olot).

Una de les dades de la jornada és que els quatre equips que mantenen ple de triomfs a casa buscaran el cinquè aquest cap de setmana. Europa i Gavà ho faran avui, i per diumenge serà el torn de Terrassa i Olot. Els de la Garrotxa reben el Castelldefels, que pretén allunyar-se de la zona de descens (dues posicions i dos punts per sota). Un triomf de l'Olot l'aproparia a les places preferents.

Un objectiu que també persegueix el Manlleu. Els osonencs, setens a quatre punts del quart, rebran la visita d'un necessitat Masnou, que frega la zona de descens i que no ha guanyat lluny del seu estadi. Serà un bon moment per veure la reacció del Manlleu després de la derrota contra l'Espanyol B. L'equip acumulava, fins a la cita, tres victòries seguides, en ple estat de gràcia de Dani Planagumà.

AL Montsià l'Amposta voldrà millorar les estadístiques -aquesta setmana El 9 Esportiu explicava que signa la pitjor arrencada des que va tornar a Tercera, fa quatre temporades, davant el Rubí. Els vallesans s'estan mostrant molt irregulars lluny de Can Rosés. Una victòria local igualaria els dos conjunts a la taula, i podria servir perquè els ebrencs sortissin de la zona de descens.

En poc més de dues hores comença la vuitena jornada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada