dilluns, 24 d’octubre del 2011

Enric (Cornellà) i Christian Alfonso (Espanyol B), als millors gols

Els davanters Enric Gallego (Cornellà) i Christian Alfonso (Espanyol B) se situen en el recull dels tres millors gols de la jornada al futbol català, que escollim setmanalment a la redacció d'esports de l'XTVL, per al programa Esports en Xarxa.

Aquest dilluns el millor gol l'ha protagonitzat un jugador de Segona B, i per partida doble. Els dos gols de José Manuel Puga 'Pugui', del Badalona, encapçalen la tríada de millors gols.

Enric, tercer
El gol d'Enric, que tancava la victòria del Cornellà contra el Vilafranca, destaca per ser una rematada de cap inapelable a la sortida d'un córner. Picada amb intenció, cap a terra i al fons de la xarxa penedesenca.

Christian Alfonso, segon
El festival de Thievy i Christian Alfonso queda reflectit al segon gol del davanter de la Florida. Paret amb el davanter francès i Alfonso deixa assegut el porter del Terrassa amb un moviment típic del futbol sala.

Aquí teniu els millors gols de la jornada al futbol català segons l'equip de l'Esports en XarxaNotícia emesa a l'Esports en Xarxa de l'XTVL i penjat a lamalla.cat
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada