dissabte, 22 d’octubre del 2011

Prèvia de la jornada (11a)

Superada ja la primera meta volant, que ja hem analitzat a fons, comença el segon tram de la temporada, el que ens durà a l'equador, a la fi de la primera tanda del "tots conta tots".

Aquesta fase s'estrena amb "el partidàs", segons el que ens ha mostrat fins ara la taula. Gens difícil ha estat escollir el partit de la jornada. El més curiós és que, si mireu un a un els deu partits de diumenge i us salteu la línia que comença per "12h Espanyol B..." i acaba amb "...Terrassa" veureu molts altres duels interessants. Els repassem! 

Primer de tot, aquests són els horaris de l'onzena jornada:

DIUMENGE, 23 D'OCTUBRE
11'45h Gramenet-Balaguer
12h Santboià-Gavà
12h Espanyol B-Terrassa
12h Pobla Mafumet-Olot
12h Cornellà-Vilafranca
12h Castelldefels-Amposta
12h Prat-Rubí
12h Masnou-Vic
17h Manlleu-Europa
17h Vilanova-Muntanyesa

L'Espanyol B-Terrassa decidirà el líder de l'onzena jornada. Diversos reptes col·lisionena la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El líder vol seguir invicte; el Terrassa busca la primera posició cinc jornades després i, a més, es troben els dos equips que més gols han marcat a les primeres deu jornades. Raúl Longhi disposarà dels efectius habituals... i de Thievy. Mauricio Pochettino no ha convocat l'atacant per al primer equip i en roda de premsa ha especificat que jugarà amb el filial. Arriba la primera gran cita del curs.

Al costat del duel entre líder i segon, duels d'autèntic luxe. El tercer en discòrdia, un Vilafranca que només seria líder beneficiant-se d'un empat a Sant Adrià (les altres possibilitats són molt remotes, inclourien golejades d'escàndol) visita un rival dificilíssim, un Cornellà que pot enganyar veient-ne la posició a la taula (9è). Un triomf aproparia els de Jordi Roger al capdavant. El Cornellà és un dels quatre equips que encara no ha perdut a casa.

L'últim equip en posició de privilegi, el Prat, rebrà un Rubí que a Can Rosés no està fi (1 punt dels últims 9) però que a domicili suma 7 punts dels últims 9, amb 5 gols marcats i només un encaixat. Un cop superat qualsevol rastre de trauma al Sagnier, pel Prat seran vitals els tres punts a casa per mantenir la quarta plaça.

Qui esperarà ensopegades dels favorits per tornar a entrar entre els quatre primers és la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic tindrà un rival de qui només el separen dos punts, l'Olot. Els de Nitus Santos viatgen fins al Tarragonès per mirar de sumar el primer triomf a domicili. No serà fàcil, per l'entitat del rival i la contundència de les seves dades en defensa: equip menys golejat (5 gols en 10 partits) amb un porter, Sergio López, que acumula 450 minuts -tots els que ha jugat- sense encaixar un gol.

A Manlleu, l'equip local rebrà l'Europa en un duel de revàlides. Els osonencs busquen tres punts que els acostin al play-off i que refermin l'excel·lent joc (i contundència) mostrats a la Bòbila, mentre que els graciencs esperen tornar al camí del triomf després de tres jornades que tancaven diumenge passat empatant amb el líder.

Voldrà reaccionar, precisament, de la golejada contra el Manlleu el Gavà. Els d'Albert Poch necessiten donar el màxim de si mateicos: juguen a domicili (assignatura pendent, 1 punt de 15 possibles) i davant un necessitat Santboià, que després d'un bon inici amb Miguel López perdia diumenge passat al mateix escenari, al Joan Baptista Milà, contra el Masnou. Un triomf donarà als de Sant Boi un cert respir per sobre de les places de descens. Els gavanencs, en canvi, mediran amb els propers resultats l'estat d'ànim del bloc.

La Grama torna al seu fortí de Can Peixauet i rebrà el Balaguer, equip que suma dos punts més que els colomencs i que lluny de casa ha vençut en places de rivals directes (Castelldefels i Vilanova). Els de Ramon Moya necessiten mantenir l'excel·lent nivell mostrat a casa per mantenir allunyats qualsevol tipus de fantasmes.

Repeteix cita a domicili el Vic. Els homes de Pere Vila viatgen al Masnou esperant repetir l'excel·lent partit de Rubí (0-3), que tanta confiança ha portat a l'equip. Al davant, un Masnou que també rebia altes dosis de confiança després d'imposar-se a Sant Boi, però a qui li costa molt sumar punts.

Entre els equips en descens, un duel directe, i una nova prova de foc per a l'Amposta. Els del Montsià viatgen als Canyars en un partit sense la trascendència d'un match ball però que s'hi apropa. La crisi de joc i resultats de l'Amposta és evident i el partit en l'exigent escenari de Castelldefels podria ser el primer d'una sèrie de duels vitals per a les constants de l'equip ebrenc.

Entre els altres dos equips en zona de descens, un duel directe mol interessant. El Muntanyesa jugarà el primer partit des que ha caigut a les tres últimes places a l'Alumnes Obrers. Un partit d'exigència màxima per als de Miki Carrillo, ja que al davant el Vilanova buscarà, davant el seu públic, trencar una mala ratxa d'onze partits sense guanyar. Unna victòria dels d'Alcolea retallaria a un punt la diferència entre el Muntanyesa i els del Garraf, i desfermaria obertament els dubtes sobre l'inici de curs dels de Nou Barris.

A gaudir d'una interessantíssima onzena jornada, sort a tots!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada