dissabte, 8 d’octubre del 2011

Resultats Jornada 8

Tot i sumar el primer partit sense marcar, l'Espanyol B segueix líder de Tercera. El filial blanc-i-clau empatava al camp del Santboià (0-0) que estrenava tècnic sortint, per diferència de gols, de les places de descens. Seguit via BTV Esports.

Els de Raúl Longhi segueixen a dalt de tot gràcies a un jugador del Vilanova. Carles Valldosera marcava, a l'última jugada del duel, l'empat definitiu dels vilanovins a Terrassa (2-2), que privava els egarencs de situar-se un punt per sobre de l'Espanyol B. Seguit via 95 punt 2 esports i Garraf Esports.

De fet, a l'alternança Espanyol B-Terrassa (els únics líders que ha tingut la categoria en vuit jornades) s'hi suma ara una potent tercera via. El Vilafranca trenca tots els registres, sumava el sisè triomf, treballat, amb remuntada incosa, davant el Vic (2-1) i és colíder de la categoria. Un gol de David Márquez al temps afegit dóna una segona posició que pocs preceien a la segona jornada, quan l'equip era l'únic que no havia sumat punts. Seguit via Marc Verdaguer, del Vic, i La Prèvia FCV.

Olot i Gavà són els dos únics conjunts que mantenen el ple de triomfs a casa. 4 de 4. Els de la Garrotxa derrotaven amb esforç el Castelldefels (2-1) i se situen ben a prop, a 2 punts, de les places de playoff. Seguit via els excel·lents canals de twitter dels dos clubs, UE Olot i UE Castelldefels.

El Gavà també manté el quatre de quatre després de derrotar ahir la Grama (1-0) amb el primer gol de la temporada, precisament, de Santi Triguero. El davanter vilanoví resolia el duel al tram final. Segons explicava Gent de la Grama, que seguia el duel a la Bòbila, els colomencs van merèixer més i el porter gavanenc Adrià Fradera s'erigia en l'home del partit. El Gavà s'apropa a les places preferents i la Grama segueix a la zona baixa. Aquí teniu el resum de Gavà TV i l'XTVL per a l'Esports en Xarxa d'avui:


La victòria més àmplia de la jornada s'ha viscut a Manlleu. Els osonencs esclafaven el Masnou (3-0) i segueixen presentant candidatura als aspirants al playoff, en un partit en què Cargol ha aplicat rotacions deixant d'inici Planagumà a la banqueta. Seguit via Esports Ràdio Manlleu.

El Rubí sumava la primera victòria fora de casa furgant a la ferida de l'Amposta (0-2). Els vallesans respiren a mitja taula mentre que els del Montsià allarguen el seu pitjor inici des del retorn a Tercera i segueixen en places de descens. Seguit via Ivan Beltri i UE Rubí.

L'Europa perdia la seva condició d'invicte a casa en un triomf sobri de la Pobla Mafumet (0-2, el seguíem, en directe, aquí). Els tarragonins en tenien prou amb dos gols -perdó, dos golassos- en moments clau del duel per sumar 3 punts que els situen en playoff. Víctor Oribe, amb un impecable llançament de falta, avançava els tarragonins a l'inici del duel; i Jordi Roca, al minut 87, clavava un xut enverinat a l'escaire de la porteria de Rafa Leva. L'Europa hagués merescut més, però tampoc es mostrava molt incisiu de cara a porteria. Aquí teniu el vídeo dels companys de BTV Esports.



El Cornellà s'imposava a Balaguer (0-1) gràcies a un solitari gol d'Enric, que batia els de la Noguera en un partit molt polèmic, com explicava el periodista balaguerí Àlvar Llobet


El Prat tornava a impulsar-se a les places cadpavanteres en detriment d'un Muntanyesa que allarga el seu irregular inici de curs (0-1). Un gol de Matamala donava tres punts d'or als pratencs. Seguit via El Prat Esports. Aquest és el resum que en feia BTV Esports:


Aquests són els resultats de la vuitena jornada: 

DISSABTE, 8 D'OCTUBRE
Europa 0-2 Pobla Mafumet (Víctor Oribe, Jordi Roca)
Gavà 1-0 Gramenet (Santi Triguero)
Balaguer 0-1 Cornellà (Enric)

DIUMENGE, 9 D'OCTUBRE
Santboià 0-0 Espanyol B
Muntanyesa 0-1 Prat (Matamala)
Manlleu 3-0 Masnou (Fortet, Putxi i Marcelo -pp-)
Terrassa 2-2 Vilanova (Molist i Pinilla -pp- / Roberto Camacho i Valldosera)
Olot 2-1 Castelldefels (Serra i Francolí / Uri)
Vilafranca 2-1 Vic (Puchi -p- i David Márquez / Albert Soler)
Amposta 0-2 Rubí (Montoro i Batanero)

CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de vuit jornades

Font: elaboració pròpia



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada