dimecres, 5 d’octubre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 4)

Després de quatre jornadesa la nova Primera Catalana, el San Cristobal segueix imparable al grup 1, i amb el Tàrrega (que té un partit menys) és l'únic equip de la divisió que manté el ple de victòries. Per la resta, comencen a distinirse grups al capdavant, i al grup 2 tot està molt condensat.

Després de 4 jornades, avui serien de Tercera...

• San Cristobal. Els terrassencs segueixen comptant els partits per victòries i això que els rivals els planten cara. I si no, que ho preguntin al Manresa. Els del Bages, que són cuers sense haver sumat cap punt, es van avançar dos cops (1-0 i 2-1), però David Fernández, abans del descans, igualava el duel. Al tram final el San Cristobal tancava una setmana més de liderat amb un gol de Carlos Lumbreras (2-3) al minut 89. Ara el líder rebrà l'altre equip que no ha sumat cap punt fins ara, el CE Premià.

• Rapitenca. Els del Montsià són líders amb permís del Tàrrega, que té un partit menys. Un gol de David Callarisa servia per derrotar l'Ascó (1-0) i sumar 10 punts a la taula. Ara els ebrencs rebran l'Olímpic Can Fatjó, que afrontarà dos partits en quatre dies. Després de rebre el líder jugarà, dimecres, contra el Tàrrega en el partit que ha quedat endarrerit. La Rapitenca comença amb bon peu una temporada que el podria dur (som a la jornada 4, òbviament) a Tercera, categoria que va perdre el juny de 2010.

• Vilassar de Mar o Tàrrega (amb un partit menys). El Vilassar s'ha situat segon al grup 1 després d'imposar-se al Figueres (0-2), que arribava al duel emptat amb els maresmencs.Cañadilla i Ariño tancaven la victòria del Vilassar, que es col·loca segon gràcies als gols marcats. De fet, té la mateixa diferència de gols (+4) que el San Lorenzo -tercer- que n'ha marcat un menys. Al grup 2 el Tàrrega és segon malgrat tenir un partit menys. L'excel·lent balanç golejador dels de l'Urgell (9-2) el fa superar dos equips més que compten amb els mateixos punts (9), el Martinenc i el Vista Alegre. Els barcelonins s'imposaven al Sants al duel barceloní (3-1, veure resum de BTV aquí), mentre que el conjunt de Castelldefels esclafava un Tortosa (4-1) que marcava el seu primer gol del curs.

• [BONUS] El partidàs, a la Verneda. No estan situtats a places d'ascens a Tercera, però Júpiter i Igualada van protagonitzar el gran duel de la jornada (4-3). El partit és espectacular per la remuntda local (al minut 87 el marcador reflectia un 1-3) però també pel golàs d'Eric Soriano (Júpiter), que convertia un misto en una xilena impecable. Era l'1 a 2. Aquí teniu la notícia que en va fer BTV Esports diumenge:

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2

Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 4 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2