dilluns, 10 d’octubre del 2011

Idees de la 8a jornada

  • Espanyol B sense pòlvora. Per primer cop aquesta temporada, el filial blanc-i-blau es quedava sense anotar un gol. L'empat a zero a Sant Boi li podria haver costat el liderat, però l'empat 'in extremis' del Vilanova a Terrassa, i la millor diferència de gols respecte el Vilafranca mantenia el liderat per als de Raúl Longhi.

  • Minut 94 fatal a l'Olímpic. El Terrassa fallava a casa quan tenia el liderat a tocar. El gol al minut 94 deixa els de Miquel Olmo tercers, a un sol punt del coliderat. Els vallesans segueixen sent el conjunt mpaxim golejador e la categoria, però perdien l'excel·lent ple de victòries a casa en el pitjor moment.

  • El Vilanova segueix orfe de triomfs. Els del Garraf encara no han guanyat després de vuit jornades. Malgrat tot, l'empat a l'Olímpic de Terrassa pot ser considerat un èxit, tenint en compte com i contra qui arribava. Ara els d'Angel Alcolea rebran el Balaguer. Una victòria podria treure els vilanovins de la cua de la taula.

  • La Pobla s'impulsa. El filial del Nàstic s'eduia tres punts del Nou Sardenya amb una ordenada disposició, incisius per bandes (Oribe i Via van completar un gran partit) i marcant quan més mal feia (en línies generals, l'Europa hagués merescut més) i torna a la zona de playoff fent bandera d'una gran solvència. Ha sumat 9 dels últims 9 punts possibles, amb un balanç golejador que ho diu tot: 4 gols a favor (dos d'ells d'Oribe) i cap en contra. Ara, prova de nivell: reben el Terrassa.

  • Gavà i Olot, a totes davant el seu públic. 12 punts de 12 possibles. Aquest és el balanç que presenten els dos conjunts a casa. Si no fos per les dificultats que troben lluny dels seus camps (cap dels dos ha vençut a domicili) serien ja en playoff. De fet, tenen la quarta plaça a 2 (Olot) i 3 punts (Gavà).
 
  • El Vic, nul a domicili. L'altra cara de la moneda la protagonitza el Vic lluny del municipal vigatà. 0 de 12. És l'únic equip de la categoria que ha sumat el 100% dels punts a casa. Això sí, a Vic són forts: 4 partits, i un sol gol encaixat (d'un vigatà, Segalés) que va propiciar l'única derrota a casa.

  • Segueixen els mals números a Amposta. El conjunt del Montsià allarga el seu mal inici des del retorn a Tercera després de caure contra el Rubí. 5 punts de 24 possibles per a un equip que demà farà un mes que no guanya. La reacció podria arribar en un duel directe, dimecres a Vic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada