dissabte, 29 d’octubre del 2011

Resultats jornada 12

Abans de revisar, un per un, el partit, quatre claus ràpides per entendre la jornada:
  • L'Espanyol B cedeix terreny als perseguidors, la part alta s'apreta
  • Europa i Cornellà s'enganxen al grup capdavanter
  • El Vilanova suma el primer triomf i deixa com a cuer l'Amposta
  • Prat i Terrassa consoliden les places de privilegi, i es postulen com es dos grans perseguidors de l'Espanyol B.

El resum de la jornada
L'Espanyol B es deixava dos punts a Balaguer (0-0). En un excel·lent partit dels locals, els de Raúl Longhi mantenen la imbatibilitat però veuen com dos perseguidors s'apropen. El liderat per a la jornada 13 no està assegurat. [Partit seguit via el periodista balaguerí Àlvar Llobet].

Un perseguidor sortia del duel inaugural de la jornada 12, l'únic que es disputava en dissabte. Després d'una primera part sense gols entre el Vic i el segon classificat, el Prat, la represa portava l'únic gol del duel. Óscar Sierra certificava la cinquena victòria consecutiva del Prat (0-1), també cinquena fora de casa. El conjunt pratenc seguirà, si no hi ha grans golejades, segon i com a millor equip visitant de la taula. El Vic no perdia ni encaixava un gol a casa des de la tercera jornada (10 de setembre, Vic 0-1 Europa, Segalés). [Partit seguit via el jugador de la UE Vic, Marc Verdaguer, i El Prat Esports]. Una victòria que em fa recordar el company José David Muñoz, a qui també des del blog li envio molts ànims i molta força.

A la matinal de diumenge, tres victòries locals i un empat. L'Europa presentava candidatura a reenganxar-se al grup capdavanter amb un triomf contra un Santboià (3-1) que veu com la reacció és intermitent, va i ve. Els de Pedro Dólera remuntaven el gol inicial de Masip. [Partit seguit via el compte Twitter del CE Europa]. Aquí teniu el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:


El Rubí recuperava el camí del triomf a Can Rosés golejant el Castelldefels (3-0). L'equip dels Canyars segueix molt desencertat a domicili, 1 punt de 18 possibles. Els vallesans pugen cap a la part mitjana-alta, mentre que els del Baix Llobregat es mantenen 3 punts per sobre del descens. [Partit seguit via el compte de Twitter de la UE Castelldefels]

Una zona de descens que delimita ara mateix el Masnou. Els maresmencs eren víctimes d'un Gavà que es retroba amb la victòria (2-1). Els blaugrana agafen aire a la taula, recuperen la confiança i deixen el rival d'avui a una zona baixa de la qual els costa escapar. [Partit seguit via La Gambeta de Diego, seguidor del Masnou]

Muntanyesa i Pobla Mafumet empataven (0-0) en un duel de doble lectura. Pels barcelonins, significa seguir sumant per allunyar-se dels llocs de perill, però als tarragonins l'empat els baixa una posició, mantenint però la plaça de play-off. Els grana, i Sergio Pérez en concret, sumen 688 minuts sense encaixar un gol.  [Partit seguit via l'acta de la FCF] Aquí teniu el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:


El Terrassa s'enduia el duel de la reafirmació contra el Manlleu. Seguint Raimon Roma, Esports Ràdio Manlleu o els companys del 95 punt 2 esports la conclusió és la mateixa: a l'Olímpic s'ha viscut un autèntic espectacle, 8 gols (5-3) amb protagonisme per a Xavi Molist, que n'ha anotat tres, i que se situa a un del seu company Carlos Martínez. Els de Miquel Olmo empaten amb el Prat, a només dos punts de l'Espanyol B.

El triomf egarenc manté l'equip vallesà com el millor local de la categoria, igualat en balanç amb l'Olot. Els homes de Nitus Santos han derrotat la Grama (3-0) en un fluix partit dels colomencs. El conjunt de la Garrotxa ha sumat 16 punts a casa i manté un primer terç de curs espectacular. [Partit seguit via el compte de Twitter de la UE Olot i els companys de Gent de la Grama].

El Vilafranca veu com el tren capdavanter s'allunya, i perdia (0-1) en el duel de la resurrecció del Vilanova. Els homes d'Àngel Alcolea sumen el primer triomf del curs, s'apropen a la salvació i, el més important, hauran de demostrar a partir d'ara (ara sí) si la permanència és o no és complicada d'assolir. Per part penedesenca, certyes queixes a l'arbitratge. Ho aclarirem demà amb els resums de Canal Blau o de Penedès TV. [Partit seguit via La Prèvia FCV].

El Cornellà confirma la seva voluntat, com l'Europa, d'enganxar-se al grup capdavanter amb un treballat triomf a Amposta (2-3) que deixa els ebrencs al pou, com a nou cuer de la categoria. Els dos golejadors han repetit amb el Cornellà, Enric ja és màxim golejador de Tercera igualat amb Carlos i l'equip té les places de play-off a només 2 punts. [Partit seguit via el compte de Twitter de la UE Cornellà i l'acta del duel a FCF]

Aquests són els resultats de la dotzena jornada:

DISSABTE, 29 D'OCTUBRE
Vic 0-1 Prat (Óscar Sierra)

DIUMENGE, 30 D'OCTUBRE
Gavà 2-1 Masnou (Pere Olivé  i Edgar / Txema)
Europa 3-1 Santboià (Cebri, Delmàs i Valderas / Marc Masip)
Muntanyesa 0-0 Pobla Mafumet
Rubí 3-0 Castelldefels (Galisteo i Kanté -2-)
Terrassa 5-3 Manlleu (Xavi Molist -3-, Erencia i Pep Arau / Jordi Aumatell -2- i Fortet)
Balaguer 0-0 Espanyol B
Olot 3-0 Gramenet (Manel Sala -2- i Jordi Roca)
Vilafranca 0-1 Vilanova (Ferran Alabau)
Amposta 2-3 Cornellà (Becerra i Gustavo Soriano / Enric -2- i Luis)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la classificació després de la dotzena jornada:

Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada