dijous, 27 d’octubre del 2011

Actualitat a Tercera (27/10/2011)

Vilanova i Muntanyesa segueixen animant el mercat. Igual que Eloi Jiménez, ara Alberto Molina fa el viatge de Vilafranca a Nou Barris. L'Olot vestirà Nike i Alberto García s'estrena amb el Castelldefels en un moment clau per recuperar la confiança. Aquestes són les notícies que recollim avui:

  • Més novetats a Nou Barris. L'endemà de deixar la disciplina del Vilafranca per motius laborals (com informava el club i La Prèvia FCV al twitter, aquí) el migcampista Alberto Molina es convertia en nou jugador del CF Muntanyesa. Després de passar pel Masnou, el Premià i el degà penedesenc, Molina cobrirà alguna de les baixes que s'han anat produït al bloc dirigit per Miki Carrillo. La penúltima novetat (n'informàvem dimarts) era el defensa Xavi Valls, que després de passar pel Cornellà tornava a la Monta.


  • I també més novetats al Garraf? El futbolista nord-americà de 21 anys Brandon Manzonelli es troba a prova al CF Vilanova. Nascout a Saint Louis, Manzonelli va fer el salt amb 16 anys al futbol espanyol, a les categories inferiors del Vila-real CF. Després va passar, a prova, pel Manchester City o el Blackburn Rovers anglesos, per acabar tornant als Estats Units per formar part dels New England Revolution. El migcampista ha estat internacional sots-20 amb la selecció nord-americana, i ara es troba a prova a l'Alumnes Obrers. Els companys de Garraf Esports donaven la notícia i en parlaven en un article en què s'inclouen un parell de vídeos. El tenu aquí. Paral·lelament li vam pregunat, via twitter, com veia una possible incorporació en ferm. Aquesta va ser la "conversa":

Font: @BrandoManzo i @rsanchez1985


  • Nike a la Garrotxa. La UE Olot presentava la setmana passada l'acord amb la multinacional Nike per vestir l'equip les properes tres temporades. La nova samarreta serà presentada "sobre el terreny" aquest diumenge, al partit que disputaran al municipal olotí el conjunt local i la Grama. L'aposta per Nike és, segons expliquen des del club, amb intenció mútua: el club vestirà amb una de les millors marques del tèxtil esportiu, i per a la companyia nord-americana "compleix un nou objectiu, apostar pel futbol modest" com deia a la presentació de l'acord Jordi Vayreda, vicepresident de Comunicció i Màrqueting de la UE Olot. La notícia era recollida per diversos mitjans, la majoria a partir de la notícia que publicava al seu web el club, i que podeu llegir aquí.

  • S'estrena Alberto García. El web de la UE Castelldefels (i Futbol Catalunya) publica un article de Carlos de Frutos en què s'explica el valor especial del gol d'Alberto García, diumenge contra l'Amposta. El central ha tingut un inici de lliga irregular i no gaudia de la titularitat en els últims compromisos. El gol era especial per produir-se un cop retornat a l'onze, i per què és el primer que marca amb l'equip dels Canyars, en el seu partit 50. Podeu llegir l'article aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada