divendres, 14 d’octubre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 5)

Després de cinc jornades a la nova Primera Catalana, el San Cristobal segueix líder al grup 1 tot i perdre a casa contra el Premià (0-3), que sumava el primer triomf del curs. Al grup 2 el Tàrrega s'alça de nou amb el liderat mantenint el ple de victòries. Per la resta, comencen a distingir-se grups al capdavant, i al grup 2 tot està molt condensat.

Després de 5 jornades, avui serien de Tercera...

  • San Cristobal. Els terrassencs perdien el primer partit de l'any contra un dels cuers, el CE Premià (0-3). Els maresmencs van situar un ràpid 0 a 2 (minut 19) que el líder no va poder contrarrestar. I menys quan, amb deu homes (per l'expulsió de Dani Andreu), Edgar Santana feia el 0 a 3. Tot i que l'Avià i el Vilassar són els únics equips que no han perdut, el San Cristobal és líder ja que és l'únic conjunt del grup 1 que ha sumat 4 victòries.

  • Tàrrega.  El conjunt de l'Urgell manté el ple de victòries després de guanyar el cap de setmana (al camp del Júpiter, 1-2) i ahir, en jornada endarrerida, contra l'Olímpic Can Fatjó (2-1). Als dos duels, un denominador comú, Eduardo Raya, que marcava un gol en ambdues cites. Els lleidatans són al capdavant amb un envejable balanç golejador després de cinc jornades (13-4).

  • Vilassar de Mar o Vista Alegre. El Vilassar de Mar és segon després d'empatar (2-2) contra l'Avià. Si els maresmencs haguessin sumat els tres punts serien líder, però el conjunt osonenc manté les seves opcions, dos punts per sota del Vilassar. Amb 4 gols en contra el Vilassar és el conjunt menys golejat després del Cerdanyola (3 gols encaixats). Al grup 2 el Vista Alegre s'imposava a Ascó (1-3) i ja s'ha situat segon. Els de Castelldefels remuntaven el gol inicial de Rojas amb tres gols en l'última mitja hora, i sumen un punt més que la Rapitenca, que fins ara ocupava la posició d'accés a la promoció d'ascens.

  • [BONUS] Festa de gols al camp de l'Energia. Si la semana passada era protagonista del Bonus un barceloní, e Júpiter, aquesta setmana no ens movem de la capital catalana. L'UE Sants va protagonitzar la golejada de la jornada -i de la temporada, fins ara-, contra l'Olesa. Un 7 a 0 que va costar la destitució del tècnic visitant. L'Olesa es va quedar amb deu homes (expulsió de Dennis) al minut 25 i el Sants va iniciar poc després la golejada. Aquí teniu el vídeoque en va fer BTV Esports:



Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 5 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

2 comentaris:

  1. Senyor Sánchez, m'agradaria saber què n'opina de Sergi Darder de l'Espanyol B.

    ResponElimina
  2. Anònim, gràcies per passar pels comentaris preguntant dubtes sobre la Tercera! De Darder he vist tot allò que cap en els resums que fa BTV i un partit sencer, l'Espanyol B-Gavà de dimecres. Del que havia vist, el gol a Vilanova era la cirereta d'un bon treball de l'estratègia; i contra el Gavà em va semblar un migcentre molt vertical, amb arribada, de potent físic i que equilibrava el mig del camp blanc-i-blau, dotat d'un altre excel·lent jugador, Cristian Gómez. Espero que et sigui d'ajuda, no sé si ja tenies referències (o una opinió formada) de Darder o si el volies "descobrir". Molta projecció, 18 anys justos.

    ResponElimina