dijous, 1 de març del 2012

Avui serien de Tercera... (jornada 21)

La jornada 21 a Primera Catalana ens ha servit per trobar-nos amb una igualtat total al capdavant del grup 1. Mollet i Figueres empaten a punts (44) i a balanç golejador (43-21). Com que encara no s'han enfrontat a la segona volta, preval el 2-3 favorable als vallesans de l'anada. El Palamós aprofita la derrota del líder i l'empat del segon per situar-se a un punt. Al grup 2 la Rapitenca empatava... però amplia un punt més l'avantatge al capdavant, per les derrotes de Tàrrega (segon) i Júpiter (tercer).

Després de vint-i-una jornades, avui serien de Tercera...

  • Mollet. Els vallesans, després de quatre victòries consecutives, es veien sorpresos, a casa, pel Montcada (10è). Dos gols de Marcelo Luna van situar els locals per davant en dues ocasions (1-0 al minut 12 i 3-2 al minut 48), però Amador i Guerrero, a l'equador de la represa, capgiraven a favor dels veïns de Montcada (3-4). El Mollet no perdia a casa des del 25 de setembre, quan va caure contra el Sant Llorenç. Ara el líder visitarà el camp del Lloret, onzè. Podeu veure un extens resum del Mollet-Montcada en aquest enllaç de Vallès Visió, a partir dels 3:38.

  • Rapitenca. Empat dels del Montsià a Ascó (1-1). Un gol d'un clàssic, David Callarisa, situava les coses a favor pel líder, però Torres, al minut 77, situava la igualada per al conjunt local, novè. L'empat frenava nou victòries consecutives del líder, que acumula, però, 14 partits sense perdre (11 victòries i 3 empats). Ara, amb 13 punts de marge rebran l'Olímpic Can Fatjó, antepenúltim a la taula. Podeu veure un extens resum del Rapitenca 1-0 Tortosa en aquest vídeo de VideosRapitenca al YouTube, que recull imatges del programa Més Esports del Canal SE:
  • Figueres o Tàrrega. El Figueres va estar a punt de tornar al liderat, però com fa una setmana un empat al tram final el manté a la segona plaça. Pol Compte, de nou, va avançar els altempordanesos a Vilassar, però el cinquè classificat va igualar al minut 74 gràcies a Marc Gracia (1-1). El Figueres empata a punts amb el Mollet però haurà d'esperar a la visita al Germans Gonzalvo per resoldre el goal average particular, ara amb el 2-3 de l'anada pels molletencs... Ara arriba un duel fratricida. Es trobaran a Vilatenim el Figueres, segon amb 44 punts, i el Palamós, tercer amb 43. Qui guanyi té assegurada plaça entre els dos primers, i podria ser que fins i tot, el liderat. Els palamosins destrossaven el Premià (5-0). Al Grup 2, el Júpiter manté la segona plaça per la diferència de gols, ja que els barcelonins perdien a Igualada (2-0) i el Tàrrega queia contra l'Olímpic Can Fatjó (1-0). Els dos equips empaten a 37punts, i donen ales a dos perseguidors, Vista Alegre i Reddis, que se situen a 3 punts de la segona plaça. El líder ja treu 13 punts als perseguidors. L'empat a la segona plaça tindrà resolució la setmana vinent. Es disputa el Júpiter-Tàrrega, que resoldrà el goal average entre segon i tercer. A l'anada, 1-2 pel Tàrrega. Teniu el vídeo de l'Olímpic Can Fatjó 1-1 Tàrrega en aquest enllaç de Rubí TV. Inserto el vídeo del Vilassar 1-1 Figueres gràcies alcompte de YouTube de Tramuntana TV Esports:
 

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 21 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada