dimecres, 7 de març del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 22)

La jornada 22 a Primera Catalana ha regirat el grup 1, tornant el liderat al Figueres i apartant el Mollet dels dos primers, per la diferència de gols amb el Palamós. Els equips de l'Empordà, doncs, s'avancen als molletencs, que es mantenen, però, aun punt del líder. El San Cristóbal és tres punts per darrere. Al grup 2 més del mateix, amb victòria de la Rapitenca i el Tàrrega donava un cop d'autoritat guanyant el Júpiter, assegurant la segona plaça i guanyant el goal average contra els barcelonins.

Després de vint-i-dues jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Els altempordanesos vivien un intens duel empordanès amb el Palamós. Al final, repartiment de punts (0-0) que beneficia els dos conjunts, fent-los guanyar una posició a cadascun dels dos. Un duel que acabava amb regust insuficient per als dos equips, però que a la llarga els ha beneficiat, per la derrota del Mollet a Lloret (2-0). Ara el Figueres visitarà Terrassa per enfrontar-se al quart, el San Cristóbal. Podeu veure un resum del Figueres-Palamós en aquest vídeo del compte de YouTube de Tramuntana TV Esports:


  • Rapitenca. Nova victòria dels del Montsià, per la mínima, contra l'Olímpic Can Fatjó (2-1). Un gol d'un clàssic, David Callarisa, situava el dos a zero al marcador, però el visitant German pereira, al minut 80, donava emoció retallant distàncies. Amb el triomf la distància amb el segon (ara el Tàrrega) es manté en 13 punts, però l'equip amplia el marge amb el tercer classificat, i ja són 16 punts de diferència. Mancant 12 jornades, si l'equip manté la progressió podria assegurar-se l'ascens a principis de maig. De moment, toca parlar de realitats: diumenge que ve el líder visita el tercer classificat, el Júpiter. Podeu veure un extens resum del Rapitenca 2-1 Olímpic Can Fatjó en aquest vídeo de VideosRapitenca al YouTube, que recull imatges del programa Més Esports del Canal SE


  • Palamós o Tàrrega. Com dèiem a l'apartat dedicat al Figueres, l'empat a Vilatenim també beneficia el Palamós, que se situa segon després de sumar un punt (0-0) i aprofitar la desfeta del Mollet a Lloret. Els palamosins sumen els mateixos punts que els vallesans, però els beneficia la diferencia degols. Els empordanesos tenen +22, i el Mollet, +20. El goal average particular no està tancat. Falta per disputar-se el duel dels Germans Gonzalvo. A l'anada, victòria molletenca (1-3, veure acta del partit). Al Grup 2, el duel per resoldre el goal average entre Júpiter i Tàrrega es resolia a favor dels urgellencs. Victòria (3-2) que els deixa amb tres punts més que el conjunt barceloní. Al dul per la segona plaça va ser vital l'aportació de Nuno Filipe Carvalho, autor de dos gols per al conjunt local. Aquest és el resum del Tàrrega 3-2 Júpiter, gràcies al compte de YouTube de la UE Tàrrega:
 

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2  

Actes dels partits.
Teniu les actes de la jornada 22 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada