dissabte, 17 de març del 2012

Resultats jornada 29

El Prat manté el liderat i els set punts de marge després d'un important triomf contra l'Amposta (2-0). Els ebrencs arribaven al Sagnier molt necessitats, però han vist com un nou gol de Matamala (en suma 9) i una diana del central Cazorla han enterrat una mica més les opcions dels de Jordi Fabregat d'assolir la salvació. Amb el triomf, els pratencs s'asseguran ja arribar a la jornada 32 com a líders. Dimecres visiten un camp complicadíssim: arriba l'hora del Rubí-Prat. [Partit seguit via El Prat Esports i Litus].

L'Espanyol B segueix segon després de trencar la mala ratxa com a local. Victòria dels blanc-i-blaus contra l'Europa (2-0), en un partit en què els de Longhi treien l'artilleria, amb Thievy a l'onze titular. El francès sentenciava un duel que havia obert Bakary amb l'u a zero. El conjunt gracienc, malgrat fer un partit seriós, allarga a cinc mesos i mig el temps sense guanyar a domicili (últim triomf, el 2 d'octubre a Vilanova). Podeu llegir la crònica del partit al web de l'Espanyol, al web de l'Europa o la que escrivia Carles Garcia per a lajornada.cat. [Partit seguit via CE Europa i Carles Garcia]. Aquest és el resum que en feia BTV Esports:


Es manté en zona de play-off, i puja una plaça, la Pobla Mafumet després de sumar el tercer triomf consecutiu contra el Balaguer (3-1). Els tarragonins havien de remuntar el gol inicial de Gabernet, amb l'estrena golejadora de l'ex de la Grama, Aarón Fernández, i la contribució del capità, Ñoño Vélez. El filial grana seguirà una setmana més entre els millors. [Partit seguit via Pobla Mafumet i Xavi Sierra].

Acaba la jornada entre els quatre primers després d'haver fet mèrits suficients el Manlleu. Victòria osonenca, tres gols a zero per segona setmana consecutiva, contra el Gavà (3-0). El doblet de Dani Planagumà manté el davanter garrotxí líder com a màxim golejador, amb 16 gols, els mateixos que Carlos. Tercer partit sense perdre dels de Francesc Cargol, que mantenen un excel·lent estat de forma al moment decisiu del curs. Dimecres els veuré en persona al Nou Sardenya. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu i Havok, que n'ha fet aquesta crònica]. Podeu veure el resum més avall, juntament amb el de Vic, dos paràgrafs per sota.

Cau dels quatre primers per primer cop en tota la temporada el Terrassa. Els de Miquel Olmo perdien un intens partit al camp de la Grama (3-2). Un partit que he seguit a Can Peixauet i del qual he fet seguiment al twitter (ho podeu llegir aquí). Un doblet de Carlos Martínez, molt efectiu, dos de dos, ha donat avantatge al Terrassa al descans, malgrat el bon gol de Raventós. A la represa la Grama ha estat tot coratge, i un conjunt vallesà dèbil en defensa ha cedit en dues bones aparicions del capità colomenc Toni Pérez. Premi a l'entrega del conjunt local, que no s'ha rendit en cap moment i que ha lluitat totes les pilotes com si fossin l'última. M'han agradat molt la qualitat de José Javier, el bon toc de Raventós i la constància de Toni Pérez, l'home del partit. La Grama està pendent de què fa l'Olot per saber si ha sortit del descens. El Terrassa cau a la cinquena plaça, empatat a punts amb el Manlleu. Dimecres rep l'Espanyol B, segon classificat, en un partit clau per determinar l'ànim de la plantilla egarenca.

Segueix en un estat immillorable, pràcticament imparable, el Rubí. Golejada d'escàndol del conjunt vallesà a Vic (1-5) igualant el màxim triomf a domicili del curs (a l'Amposta-Prat de la jornada 10). De fet, el Rubí ha marcat avui més de la meitat dels gols que havia encaixat el Vic al Municipal fins ara (9). El triomf deixa els d'Alberto Fernández a 3 punts -provisionalment- del quart. La candidatura al play-off és tan real com la certificació òbvia de permanència. [Partit seguit via Marc Verdaguer i lamallaesports]. Aquest és el resum que s'ha emès al programa Esports en Xarxa, de l'XTVL a partir de les imatges d'El 9 TV dels partits de Vic i Manlleu, i de BTV de l'Espanyol B-Europa:




El Castelldefels golejava el Vilafranca (4-0) en un partit que certifica el bon moment dels mariners, a punt de creuar la teòrica línia de la permanència. Un partit que, explicava Lluís Montaner a Twitter, ha comptat amb accions polèmiques, però en què els de Toni Escudero han estat millor. Els penedesencs queden ara a 4 punts del quart, amb tres punts més que un Castelldefels que ja acumula set partits sense perdre. [Partit seguit via UE Castelldefels i Lluís Montaner].

Refreda les seves opcions de ser quart el Cornellà, després d'un nou empat, el tretzè del curs, contra un Muntanyesa que segueix fent camí cap a la permanència (1-1). El conjunt local ha pogut igualar el duel al tram final gràcies a Didi, de penal. Els barcelonins es mantenen amb cert coixí sobre el descens, mentre que els de Jordi Roger necessiten començar a sumar de tres en tres, ara que jugaran contra equips de la part alta. [Partit seguit via UE Cornellà i Laura Muriel]. Aquest és el resum que n'han fet els companys de BTV Esports:


www.btvnoticies.cat

Retornava al camí del triomf un dels millors equips de la segona volta, el Santboià. Els de Miguel López s'imposaven amb solvència al camp del cuer, el Masnou (0-2). Cano i Joel donaven tres punts importants al conjunt del Baix Llobregat, que manté la bona línia d'aquest 2012 i que se situa en una comodíssima desena plaça. Pels maresmencs la situació es complica encara més: són, per ara, a 12 punts de la salvació. [Partit seguit via CD Masnou i FC Santboià].

En un duel directe per a la resolució de les places de descens arribava el triomf de l'Olot després de tres mesos i mig sense guanyar. La victòria a Vilanova (0-2) significa l'estrena amb triomf d'Àlex Terma a la banqueta dels garrotxins, que surten del descens després de ser-hi durant gairebé sis hores. A més, l'Olot s'endú el goal average. La situació a la part baixa crema igual, o més, que a la part alta: la Grama és en descens, però té Vic i Vilanova un punt per sobre, Olot dos per sobre i Europa i Muntanyesa quatre més amunt. Els del Garraf perden a casa després de quatre victòries seguides i, després de dues derrotes, tornen a complicar-se la vida. [Partit seguit via CF Vilanova, UE Olot i Garraf Esports].

Aquests són els resultats de la vint-i-novena jornada:

DISSABTE, 17 DE MARÇ
Vic 1-5 Rubí (Maik Molist / Rubén Epitié -3-, Ortega i Raúl Hernández)
Pobla Mafumet 3-1 Balaguer (Aaron Fernández, Ñoño Vélez i Bueno / Gabernet)
Manlleu 3-0 Gavà (Criado i Dani Planagumà -2-)
Espanyol B 2-0 Europa (Bakary i Thievy)

DIUMENGE, 18 DE MARÇ
Gramenet 3-2 Terrassa (Raventós i Toni Pérez -2- / Carlos Martínez -2-)
Masnou 0-2 Santboià (Cano i Joel)
Cornellà 1-1 Muntanyesa (Didi -p- / Padilla)
Castelldefels 4-0 Vilafranca (Sascha, Amir, Jorge Sánchez i Javi Rodríguez)
Prat 2-0 Amposta (Roger Matamala i Cazorla)
Vilanova 0-2 Olot (Dani Alonso i Àlex Granell)

CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de la vint-i-novena jornada


Font: tercera.cat

1 comentari: