dijous, 8 de març del 2012

Actualitat a Tercera (08/03/2012)

Repassem l'actualitat dels clubs de Tercera, des de les stuacions econòmiques complicades, com la del Balaguer, fins a les esportives, com les d'Europa o Olot, passant per la il·lusió que es viu a Rubí, les novetats tecnològiques a Cornellà i una cita televisiva per diumenge amb Vilafranca i Prat.

  • La situació del Balaguer, de primera mà. El programa Fan Zone, d'ONA FM parlava dimecres amb el tècnic del CF Balaguer, Jordi Cortés, per escoltar les impressions de l'entrenador davant el difícil moment que passa l'equip. En la conversa amb Joan Tejedor, encarregat de la secció de futbol català del programa, Laura Muriel, col·laboradora de l'espai, i Arnau Gascón, conductor del Fan Zone, Cortés explicava com viu la plantilla una incòmoda situació. Ho podeu escoltar aquí:



  • Escoltant els homes de pes. Els companys de BTV Esports (signen la notícia al web Marcos Arizmendi i Marc Soler) visitaven dilluns l'entrenament de l'Europa. Amb l'equip a quatre punts del descens, la càmera i el micròfon de la televisió barcelonina es dirigia a les figures de més pes al vestidor escapulat, aquells que ja fa uns anys que viuen de prop el nostre futbol. El resultat, les opinions i els consells sobre la situació de l'equip de Rafa Leva, del capità Àlex Delmàs i del davanter Roger Segalés:

www.btvnoticies.cat

  • Cant a l'optimisme rubinenc. El web de la Unió Esportiva Rubí recull la carta del director esportiu de l'entitat, Iván Fernández. Al text, titulat amb un descriptiu Permitidme Soñar, Fernández elogia les fites assolides per l'equip a Tercera fins ara, i demana el suport de l'afició per al proper partit. El Rubí vol assolir la permanència i qui sap si pensar, o somiar, en horitzons més llunyans. Teniu la carta oberta de Fernández en aquest enllaç.

  • Autoultimàtum. Recull a El 9 Esportiu d'avui el periodista Guillem Freixa les paraules de l'entrenador de la UE Olot, Nitus Santos, sobre la crisi que viu l'equip. Els garrotxins acumulen 10 partits sense guanyar, ja fa tres mesos que no ceebren un triomf. Santos explica que té el suport de la junta, però que, de seguir amb els mals resultats, serà ell mateix qui es fixi un ultimàtum per millorar la situació. L'Olot és a només dos punts de la zona de descens. El mateix Santos se sincerava ahir a la nit al programa Pros i contres d'Olot TV en una interessant conversa en què parlava del mal moment de l'equip, de la seva responsabilitat, de la marxa de Robert Fernández o de la importància del partit de diumenge. Teniu un resum que hem editat avui per al programa Esports en Xarxa de l'XTVL:


  • El Vilafranca-Prat, televisat. El partit que enfrontarà diumenge el líder, Prat, contra el quart classificat, el Vilafranca, el podreu seguir poc després de la seva finalització al programa XS Esports de l'XTVL. Podeu consultar en aquest enllaç les televisions en què s'emet el programa. La narració anirà a càrrec de dues institucions del futbol penedesenc: Joan Soria, narrador del Vilafranca a la ràdio municipal vilafranquina, i Lluís Montaner, col·laborador en les tranmissions i autor de l'imprescindible Blog de la Prèvia FCV. Ho podeu veure diumenge, a les 15 hores.

  • Un Cornellà 2.0. La UE Cornellà ha publicat la seva nova pàgina web. La teniu a la direcció www.udcornella.com, i ofereix informació del club en totes les seves categories, així com vídeos i fotos que completen les cròniques de l'actualitat del club.

[Recordeu que si voleu proposar temes, fer-me'ls conèixer, corregir errades o enviar suggeriments, teniu a la vostra disposició tres canals ben directes: els comentaris aquí mateix, al blog, els correus a la meva adreça del blog, rogersanchez@tercera.cat o bé em podeu trobar a twitter, @rsanchez1985. Gràcies als que ajudeu a fer créixer tercera.cat!]



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada