dilluns, 19 de març del 2012

Raventós (Gramenet), Hernández (Rubí) i Criado (Manlleu), als millors gols

Tripleta de jugadors de Tercera als millors gols de la jornada 29. Tots tres, amb gols per a equips que sumaven importants triomfs aquesta jornada.

A Segona B els equips catalans només han mrcat tres gols, per la qual cosa tots els preseleccionats per avui, cinc, eren de la categoria que protagonitza aquest blog. Els dos preseleccionats que no han entrat a la tripleta final, votada, com sempre, per la redacció d'esports de l'XTVL, han estat Dani Planagumà (Manlleu) i Àlex Granell (Olot).

Joan Raventós, tercer
Vital triomf per a les aspiracions de salvació de la Grama. Una victòria que s'obria amb aquest bon gol de Joan Raventós. Rematada de primeres del migcampista colomenc, en una jugada en què tenia molt de mèrit la profunditat i visió de José Javier, una de les peces clau del conjunt de Toni Romero.

Raúl Hernández, segon
L'any del Rubí no deixa d'acumular elogis. Els últims, després de l'u a cinc de dissabte a Vic. Raúl Hernández, amb aquesta preciosa vaselina, tancava la golejada dels vallesans. Aprofitant la posició avançada del porter vigatà, Hernández la clava suau, lluny de l'abast del meta. 

Alberto Criado, el millor
També es troba en un excel·lent moment de forma el Manlleu. Contra el Gavà obria el triomf aquest GOLÀS d'Alberto Criado. Falta lateral del migcampista, que transforma en un xut parabòlic impossible per a Adrià Fradera. Criado sembla marcar jugada però enganya els gavanencs amb un gran xut. Cinquè gol de Criado aquesta temporada.




Recull de millors gols del futbol català emès al programa Esports en Xarxa de l'XTVL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada